UTİKAD vastab Logitransi sektorile

utikad vastab sektori logile
utikad vastab sektori logile

Rahvusvaheliste transpordi- ja logistikateenuste tootjate ühendus UTİKAD kohtub Logitrans Fairi tööstusharu sidusrühmadega. XIXX 14 toimub novembris 16 Logitrans Fair'is. Omanik on 2018i seista.

UTİKADi juhatus Emre Eldener on ka avatseremoonial kõneleja ning logistilise tegevuskava olulisi teemasid arutatakse käesoleval aastal toimuval Logitransi messil rahvusvaheliste külalistega.

UTIKAD sel aastal 12. Logitrans International Transport, mis on üks transpordi- ja logistikasektori olulisemaid näitusi, osaleb Istanbulis asuvas Logistika messil. 14-16 November 2018 toimub Istanbul Expo Keskuses Logitransi rahvusvahelise transpordi logistika näitusel. Hol seisab 10is.
UTİKAD, 26 kohtub oma liikmetega Logitransi rahvusvahelisel transpordi logistika näitusel, kus osalevad ettevõtte ja 200i lähedale jäävate kogu logistikavaldkonna ja transpordi väärtusahela tooted ja teenused, mis edastavad sektori tegevusi ja valdkondlikke arenguid. Boksile tutvustatakse ka UTIKADi logistikasektori haridusprogramme ja avaldatud raamatuid.

UICADi esimees Emre Eldener osaleb avatseremoonial 15 Neljapäeval, novembris 11.30, Saksamaa tuntud logistikaõppejõud professor. Dr Ta on Stefan Iskani lavastatud Tea & Talk live intervjuu külaline.

14 Kolmapäeval, novembris Dr Stefan Iskar aeglustus toimus Intermodaalsed Transport ja Türgi - Esimene paneel UTIKAD aseesimees juhatuse kohustatud tuvastama Tööstus- ja FIATA Senior Vice President samas käivad kui kõneleja Turgut Erkeskin, 16 mis toimub novembris 2023 teenuste eksporti Vision Logistics Place - võimalused ja UTIKAD nõukogu Risk paneel Esimees Emre Eldener ja UTIKAD juhatuse liige Cihan Yusufi osalevad kõnelejatena.

Atlasid leiavad omanikud Logitransis

Logistikasektori kõige enam on 15 11 00is: 9. Saalis toimuval tseremoonial on Atlas Awards. Lisaks institutsioonidele saavad sektori spetsialistid selle aasta võistlustel auhindu, kus eksportijatele antakse oluline panus logistikasse.

Praegused oksjonid

 1. Hanketeade: Sildade ja võrede tugevdamine

  Jaanuar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transpordi piletimüük kogu maailmas

  Jaanuar 28 @ 08: 00 - Jaanuar 29 @ 17: 00
 3. Investeeringute tagamine raudteesektorisse

  Jaanuar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Hanketeade: Tatvani muuli parempoolsete teede renoveerimine

  Jaanuar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hanke teade: Kevad klamber ostetakse

  Jaanuar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar