Eskişehiri betooniteede rakendus algas İnönü's

Betoonisõit Eskisehiris algas inetu
Betoonisõit Eskisehiris algas inetu

Eskişehiri Metropolitan Municipality allkirjastas teise esimese Eskişehiris oma konkreetse teede kasutamisega. Kuna asfaltkatte materjal on pärit välismaalt ja see oli kallis, alustati İnönü's Metropolitan Municipality 'Concrete Road' rakendust.

President Büyükerşen uuris kohapealset tööd, eriti maapiirkondades, eriti linnas, laiendades seda taotlust, et minimeerida sõltuvust välisriikidest.

İnönü Metropolitan Municipality on oma konkreetsete teetöödega linna esimesel kohal. Türgi üritas ja häid tulemusi saadud erinevate linnade Betoon Road "taotluse algas läbiviidud uuringu Inonu. Teetööde meeskonnad, keda teoreetiliselt teavitati Taşbaşi Kultuurikeskuse Punase saali taotlusest, viisid nädala lõpus läbi konkreetse teekonna. Praktikas pandi kodumaisest tsemendist, täitematerjalist ja veest koosnev materjal kokku sillutiga ja surus balloonidega.

President Büyükerşen, kes uuris kohapeal asuvate betooniteede ehitustöid Asfaldimaterjal, mille saime suure rahaga välismaalt, on suur koormus. Lisaks sellele oleme äärmiselt ärritunud sellest, et oleme sellest küsimusest sõltuvad. Mis puudutab tööstuspiirkonna president Nadir Küpeli, tehes konkreetse tee pakkumisega kohtuprotsessi, võtsime ka kohe vastu. Isegi Ameerikas, kus ei ole naftaprobleeme, arvasin, et me ei suutnud seda teha, kui maanteed tehti betooniteede kujul. Põhjus, miks ameeriklased eelistavad betooni, on see, et nad on nii pikaajalised kui ka ökonoomsed. Soovisime näha nädalavahetusel meie meeskondade teedel teedel tehtud tööd. Olen näinud väga mugavat ja kvaliteetset viisi. See on meile väga meeldiv tulemus. Meie eesmärk on eelistada selliseid konkreetseid teid kogu linnas, eriti maapiirkondades. Nii tööjõud, pikaajaline kui ka sõltuvuse vähendamine välismaistest majanduslikest rakendustest, loodan, et see oleks meie linnale kasulik, "ütles ta. President Büyükerşen kes toetavad neid selles suhtes organiseeritud Industrial Zone esimees kõrvarõngas Haruldased ja Türgi Tsement Tootjate Assotsiatsiooni tegevjuht Ismail tänas liidu ametnike pilvedega.

Praegused raudteepakkumised

Kohta 05

AusRAIL Plus mess ja konverents

Vahemik 3 @ 08: 00 - Vahemik 5 @ 17: 00
Kohta 05

Ülemaailmne raudteefestival

Vahemik 3 @ 08: 00 - Vahemik 5 @ 17: 00
Kohta 05

Hanketeade: Autorent koos juhiga

Vahemik 5 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar