Kolmas kaasaegne suletud peatus Kocaelis Umuttepele

Kocaelide kolmas kaasaegne varisemine umuttepeye
Kocaelide kolmas kaasaegne varisemine umuttepeye

Kocaeli Metropolitan Municipalsi ühistranspordi osakonna poolt pakutavate teenuste raames lisatakse igapäevaselt arenevatele teenustele uus, et võimaldada meie kodanikel mugavalt ja turvaliselt reisida.

ÕHU KONDITSIONEERIMINE JA WIFI STATION
Aastal 2017 Projekt viidi ellu piires teenindusjaama asub Kocaeli üliõpilaskülas Umuttepe viib kaasaegse mõiste omavalitsused Türgis. 36 meetri pikkune, tasuta laadimispunkt mobiiltelefonide ja tablettide jaoks ning tasuta Wi-Fi jaam, linnakaardi laadimispunktid, bussiteave ja reisijate teavitamise ekraan, mis näitab marsruudi ja bussijaama, pakuti teenusele akutoitega tooli laadimisühikut.

MODERNNE SEISUND ALIKAHYA
Kooskõlas meie kodanike rahulolu ja nõudmistega tuvastatakse Kocaeli piirkonnas sarnaste omadustega kohad, et suurendada tänapäevaste suletud peatuste arvu ja samade omadustega peatuste ehitamine jätkub. Teine suletud kaasaegne peatus ehitati Alikahyas asuva Izmitsi rasedus- ja sünnitushaigla ees ning see võeti kasutusele eelmisel nädalal.

2 to UMUTTEPE. SULETUD STOP
Üks intensiivsemaid väravaid, mida KOU õpilased kasutavad sissepääsu ja väljumise juures, on KOUT Umuttepe B värav. Sellesse piirkonda paigaldati kolmandik tänapäeva konditsioneeriga siseruumides, reisijate teabekuva, istekohtade automaatsed uksed ja sarnased omadused. Umuttepe hooajaliste tingimuste tõttu pakub Umuttepe B värava ees ehitatud kaasaegne sisepeatus üliõpilastele mugavust ja usaldust kõigis neljas aastaajas. Kocaeli Metropolitan Municipality jätkab tänapäevaste suletud peatusteenuste arvu suurendamist.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar