Automotive 13 Kolmas kord ekspordi meister

Automotive 13th korda ekspordi meister
Automotive 13th korda ekspordi meister

Alper Kanca, autotööstuse ja varustustöötajate liidu (TAYSAD) president, rõhutas, et autotööstus on ka 2018i kui ekspordimängija. 31 on juba kolmandat korda aasta jooksul ekspordimängija. 568 miljardit 19 miljonit dollarit Türgi autotööstuse sektoris on teinud 13i moodustatud tarnetööstuse ekspordist.

Türgi, Hook märkis, et 2018 aastat kokku 168 miljardit 88 miljonit dollarit ekspordimaht on saavutatud, "andmetel Türgi eksportijad Assamblee, riigi eksport on suurenenud 2018 protsenti võrreldes eelmise aasta 7 168 miljardit 88 miljonit realiseeriti USD. Autotööstuse eksport suurenes sel perioodil 11i võrra ja jõudis 31 miljardi 568 miljoni dollarini. Meie tarnetööstus on 12 miljardi dollari suuruse ekspordi realiseerinud 10 850i kasvuga võrreldes eelmise aastaga.

„Enim eksporditakse Saksamaale Almanyasse

Saksamaa on autotööstuse tööstuse kõige olulisem turg, ütles Kanca. Veril Uludağ Automotive Industry Exporters Associationi andmetel oli Saksamaa meie sektoris esimesel aastal eksport. 2018'da 4 miljardit 752 miljonit dollarit autode eksport Saksamaale, oleme saavutanud 9'ye protsendi kasvu võrreldes eelmise aastaga. Meie eksport riikidesse, nagu Prantsusmaa, Hispaania, Belgia ja Sloveenia, suurenes, samal ajal kui meie eksport USAsse ja Iraanisse vähenes

Näidates, et TAYSADi liikmete praegused mahud keskenduvad peamiselt ekspordile, ütles Kanca: „2019is ootame, et meie sektori eksport oleks 32 miljardit dollarit. Käesoleval aastal suuname tarneahelaks oma olemasolevad võimsused peamiselt ekspordiks Bu.

Ve Kokkupuude tootmises ja müügis “

Kanca ütles, et tootmise ja müügi vähenemine on 2018is, UM Meie toodangu näitajad ei ole veel välja kuulutatud, kuid meie hinnangul on 2018i toodangu näitajad 5 miljoni 1 tuhande tasemel, langedes eelmise aastaga võrreldes ligikaudu 560. Automotive Distributorship Associationi andmetel langes 2017, 956 2018 35 tuhandete tuhandete müügitulemuste arv 621is. 2019is ootame, et meie toodang oleks 1i tasemel ja 480 on tuhande ühiku tasemel.

Kanca väitis, et vaatamata tootmise ja müügi vähenemisele naeravad ekspordi näod. Autotööstuse tööstuses on 2017 jõudnud 28,5 miljardini, suurendades 2018i 11iga võrreldes eelmise aastaga, ğ ütles ta.

„Sektor ootab stiimuleid, et pakkuda kulueelistust l

Kanca märkis, et elektri- ja maagaasikulud, mis on tööstustoodangu kõige olulisemad kuluartiklid, kasvasid viimasel 2 aastal märkimisväärselt. Nagu kõikides sektorites, mõjutavad need suurenemist ka autotööstus. 13i ekspordi-meistrivõistluste puhul ootame olemasolevate stiimulite laiendamist või uusi stiimuleid, et vähendada kulude kasvu mõju autotööstusele, tööstuse mootorile.

Ciddi Suurenenud elektri ja maagaasi osakaal TL ja eurodes.

TAYSADi organiseeritud tööstuspiirkond kajastus elektri- ja maagaasi hindades, mis kajastusid Kanca ülekandes olevatel ettevõtetel, - 2017 jaanuar - 2018 detsembri elektrihind TL-protsendina 71, eurodes kõnealuse 13i suurendamise osas. Samal perioodil teatas maagaasi kogus 85i järgi TL põhjal ja 22 euro baasil tehtud kulude kasvus, da ta ütles.

Kas sa ütlesid, et naised ei oleks tööstlased?

Tezmaksani kliendisuhete koordinaator, TAYSADi liige hr Yalçın Paslı ütles: "Te ei ütle, et olete naistööstur?" Kanca, kes mainis ka oma raamatut pealkirjaga “Paslı”, oli kirjutanud kaks raamatut nimega “Turnaga kujundatud elud”, kuhu ta lisas taas töösturite lugusid. Rusty, nüüd piirdub seikluse kirjeldamine, mis ei ole Türgi töösturite naiste jaoks üllatus kui tööstus "Naistöösturid MI Kas sa ütlesid?" avaldas raamatu nimega. Selle raamatuga on Rusty vastanud ka küsimusele, mida ühiskonnas kahtlustatakse. Naiste hulgas on ka väga edukaid tööstureid ... TAYSADina näeme raamatut väga olulise ja eduka sotsiaalse vastutusena, et ergutada eriti kutsekeskkooliõpilasi ja pakkuda neile eeskujusid.

Producing Women Festival Denizlis toimub 19.-21

3.-19.-20 toimub Denizli pealinna omavalitsuse poolt kolmandat korda toimuv Metropolitan Producing Women Festival. Need, kes soovivad oma peremajandusse panustada, eksponeerides oma käsitööna valminud tooteid [More ...]

Hiina otsustas viisatasusid 25 protsenti alandada

Hiina välisministeeriumi konsulaarasjade osakonna avalduses teatati, et Hiinasse sisenemise viisatasusid on järk-järgult alandatud. Avalduse kohaselt klassifitseeritakse COVID-19 alates 8. jaanuarist "A-kategooriaks". [More ...]

Hiina avalikustab tegevuskava õhukvaliteedi parandamiseks

Hiina riiginõukogu avalikustas õhukvaliteedi parandamise tegevuskava osana riigi jõupingutustest edendada kvaliteetset majandusarengut. Plaan soodustab rohelise tööstuse üleminekuid [More ...]

Erkileti puiestee saab uuendatud tee, mille väärtus on 15 miljonit TL

Kayseri pealinna vallavanem dr. Memduh Büyükkılıç annab pealike palvel kohe juhiseid ja annab majanduselu lõpetanud Erkileti puiesteele 15 miljoni TL väärtuses uuendatud tee. Erkilet [More ...]

Ideid, mis kujundavad raamatukogude tulevikku, arutatakse Ankaras

Türgi esimest raamatukogunduse valdkonna ideemaratoni korraldab kultuuri- ja turismiministeerium Ankaras 11.-12. Ministeeriumi, raamatukogude ja väljaannete peadirektoraadi avalduse kohaselt [More ...]

25 miljonit TL toetus Punaselt Poolkuult maavärina ohvritele

607 Kahramanmaraşi maavärinatest mõjutatud kaupmeest said kasu Punase Poolkuu kaupmeeste toetusprojektist, mis pakub rahalist abi väikekaupmeestele ja võimaldab neil oma töökohad taasaktiveerida. Maavärinapiirkonna linnades [More ...]

Ujumiskoolitus 7 tuhandele 500 õpilasele Konyas

Alanud on Konya pealinna omavalitsuse poolt läbiviidud projekti "Keegi, kes ei oska ujuda" kolmas koolitusperiood. Konya pealinna linnapea Uğur İbrahim Altay ütles: "Esimeses etapis Meram, Karatay, Çumra, [More ...]

AOÇ naisühistud toetavad põllumehi, müües tooteid ilma vahendajateta

Põllumajandus- ja metsandusminister İbrahim Yumaklı müüb lõpptarbijale Atatürk Forest Farmi (AOÇ) asutatud naisühistute ja liitude toodetud tooteid põllumajandus- ja metsandusministeeriumi loal. [More ...]

Maalihe Zonguldakis: varemete alla on lõksus inimesi

Katastroofide ja hädaolukordade lahendamise (AFAD) eesistumine teatas, et Zonguldakis varises maalihke tõttu kokku kahekorruseline maja. AFADi avalduses kella 20.00:XNUMX paiku Asma naabruses Tulubaüstü [More ...]

Liikide loendamise üritus toimus Ormanyas, kus osales 113 erinevat liiki

Kocaeli pealinna omavalitsuse korraldatud kodanikuteadusüritus "Tür Say" toimus Ormanyas. Sündmusel, mida tuntakse kui Bioblitz ja Türgis nimega Tür Say, on piirkonna taimestik ja loomastik [More ...]

750 TL haridusabi Istanbuli linnavalitsuselt Istanbuli õpilastele

Sel aastal toetab IMM Istanbuli lapsi, kes saavad hariduse alg- ja gümnaasiumiastmes. Sel aastal saab õppetoetust "Nii sina loed" kasu 83 tuhat last. [More ...]

Izmiris toimunud maavärina elusümpoosion

"Living with Earthquake Symposium" toimus koostöös Izmiri linnavalitsuse, Izmiri linnavolikogu ja TMMOB Arhitektide Koja Izmiri filiaaliga. Sümpoosioni väljundid koondatakse raamatusse ning antakse juhiseid asjakohastele asutustele ja organisatsioonidele. [More ...]
tehtud :8
tehtud :8

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*