UTIKAD muudab selle sektori "Next"

utikad sel aastal
utikad sel aastal

Rahvusvaheliste transpordi- ja logistikateenuste tootjate ühendus UTİKAD on oma filiaalid üles ehitanud, et anda suuniseid sektori tulevikule. UTIKAD Peak 2018 2018is - tuleviku logistika koos oma tulevase logistikaga, toob UTIKAD logistikud ja tööstusharu sidusrühmad koos AD transformatsiooni kontseptsiooniga UM, mis on 2019i kõige silmapaistvam kontseptsioon kogu maailmas.

Gerçekleşi UTIKADi tippkohtumine 2019-ümberkujundamine järgmisele UM-ile toimub 25-s 2019is kell Hilton Hilton Istanbul Zeytinburnu. Lähitulevikus võetakse arvesse kõiki logistikasektori aspekte ja kõiki logistikasektoriga seotud sektoreid.

UICADi 19 on 2018i 10. septembril korraldatud tuleviku logistika tippkohtumise jätk ning Upcycle'i kontseptsioon, mille eesmärk on tuua uusi funktsioone ja visuaalsust toodete praegusele olukorrale, on inspireeritud eelseisvast tippkohtumisest.

Kuigi täiustatud konversiooni rakendatakse materjalidele, tehnoloogiline areng, näiteks tehisintellekt, robootilised sekkumised, asjade internet, sunnib reaalsus kõiki sektoreid looma lisandväärtust olemasolevates ärimudelites.

Teisisõnu tuleb logistikaettevõtetelt muuta tehnoloogia, et tarneahela juhid, tootjad oleksid tarbijad, et kohandada tulevikku suure kiirusega. UTIKADi tippkohtumine 2019 arutab, kuidas muuta tulevikuks ja kuidas see transformatsioonilaine mõjutab.

Tippkohtumisel toimub fuajee piirkonnas robotite põlvkonna innovatsioonipiirkond, mis hõlmab noortelt keskkooli ja ülikooli tasemelt toodetud robotid, samuti näitused, kus kaasatakse lasteaia ja algkooli õpilaste teosed.UTIKAD)

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar