Hyundai Rotem ehitab Varssavile 213i sõiduki

hyundai rotem warsova toodab 213i sõidukit
hyundai rotem warsova toodab 213i sõidukit

Spetsiaalsed uudised - Varssavi omavalitsuse hallatavale Poola Varssavi trammifirmale parima pakkumise teinud Hyundai Rotem võitis 231 madala põrandaga trammisõiduki hanke. Lõuna-Korea sõidukitootja ettevõte alustab oma 1.85 miljardi zloti (umbes 430 miljonit eurot) tarnimist lühikese 22 kuu jooksul. Samuti tuleb vastavalt lepingule kõik sõidukid tarnida 2022. aasta oktoobriks.213 sõiduki hange algatati 2018. aasta septembris. Hankele oli laekunud pakkumisi neljalt ettevõttelt. CAF ja Siemens ei osalenud pakkumises lühikese tarneaja tõttu ning Stadleri ja Solarise konsortsium kõrvaldati tarneaja tõttu. Pesa oli pakkumise teinud tublisti üle keskmise hinna.

Varssavi trammiettevõte avas sama hanke 2017. aasta augustis ja tühistas pakkumise Skoda kõrge pakkumise tõttu.

Hyundai Rotemi kohta

Hyundai Rotem on üldtuntud kui ettevõte, mis toodab sõidukeid tavapärastele liinidele ja metroodele, kuid ettevõtte 38 tükkide trammveokite tootmine İzmiril oli selle pakkumise võitmisel oluline. Lisaks on juba tarnitud uued Antalya trammile toodetud trammid.

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar