Alparslan Turkes sai ka sildade vahetusega täielikud märgid

alparslan turkes sai ka täismärgid koprulu kavsagi haljastusega
alparslan turkes sai ka täismärgid koprulu kavsagi haljastusega

Manisa Linnapea Cengiz Ergun antud Turgutlu ja ajalooline piirkond on suurim investeering Alparslan Turkes Interchange, pimestada silmi haljastus tööd.

Manisa vald Izmiri-Ankara maanteel sel päeval Turgutlu umbes 37 tuhat sõiduki Otse rakendatud Alparslan Turkes Interchange valmis haljastus tööd. Ennetamine Manisa Linnapea Cengiz Ergun elu ja vara kaotust, linnadevaheline ja see suuri investeeringuid, mis säästab linna tegudeks eesmärgiga jättes linnaliikluses oli taaskord imetlust kodanike ja maastiku rakendusi. Turgutlu linnaosa ulatub nagu kaelakee sisenemise Alparslan Turkes Interchange Bridge meenutab 83 miljonit naela kulutatud elu investeering President Ergun, "meie Turgutlu parem. Me kõrvaldada verejooks haavad poolt aasta Alparslan Turkes Interchange. See on nii, et inimohvrite ja varakahju õnnetusi, saab nüüd kasutada ohutult. Traffic ooteaeg ja ei aja raiskamine. Meie hästi valgustus ja haljastus silla võitis väga ilus pilt. Meie kodanikud kasutavad neid hüvasti, "ütles ta.

Praegused raudteepakkumised

Kohta 05

AusRAIL Plus mess ja konverents

Vahemik 3 @ 08: 00 - Vahemik 5 @ 17: 00
Kohta 05

Ülemaailmne raudteefestival

Vahemik 3 @ 08: 00 - Vahemik 5 @ 17: 00
Kohta 05

Hanketeade: Autorent koos juhiga

Vahemik 5 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar