Kayseri laiendatav ühistransport

kayseride laieneb massitransiidis
kayseride laieneb massitransiidis

Kayseri linnapea linnapea Memduh Büyükkılıç on võtnud rea otsuseid, et hõlbustada kodanike transportimist. Otsused vastu võetud 1 viiakse ellu alates maist. Avalikkusele suunatud uuendused aitavad samuti kaasa kodanike ja linnamajanduse majandusele.

Metropolitan Municipal Mayor Memduh Büyükkılıç, eelmisel nädalal järjest, pidas kohtumisi transpordi ja ühistranspordi kohta. Mitmed nende koosolekute tulemusel tehtud otsused viiakse ellu 1ilt mais.

EELARVE TAGASIMAKSED
Vastavalt ühistranspordi otsustele eemaldati raudteesüsteemilt bussile või bussile ülekantud tasu. Maist maini on ülekanne bussi ja raudteevõrgu vahel tasuta ning ülekandmine bussist bussi. Kodanikke ei võeta 1 minutites.

LÄHENEMISEL FAKULTATSIOONILE
1 Edasine innovatsioon, mida rakendatakse alates maist, on ülekandepunktid. Erciyes'i ülikoolist lähiümbrusest ei tule otsest bussiteenust. Seyyid Burhaneddin, Ahi Evran, Tacettin Veli, Surdibi, Hunat, Kaleönü ja İnönü Boulevard.

TALAS BULVARI JA EAGLE INJEKTSIOON RAHAT
Õppejõudude ülekandepunktide loomine toob kaasa palju lihtsust. Lähiümbrusest tulevad bussid ei pääse vähem reisijatega teaduskonda ning vähendatakse Talas Boulevardit kasutavate busside arvu. Teaduskonna liinide ekspeditsioonide arv, kus 1600i ekspeditsioon tehakse lahkumise päeval, väheneb ülekandepunktide kaudu 400-i. Seega väheneb busside arv, mida kasutatakse Talas Boulevardiga ja Kartal Junctioniga, 1 / 4. Uue rakendusega, mis lõõgastab oluliselt Talas Boulevardi ja Kartal Junctioni liiklust, välditakse igal aastal 1400i tonni süsinikdioksiidi heitkoguseid. See rakendus, mis aitab kaasa keskkonnale, liiklusele ja riigi majandusele, ei too kodanikele majanduslikku koormust.

SEASONS IN INEHİR HOSPITALis
1 ühendatakse linnahaiglasse uue ühistranspordisüsteemiga, mida rakendatakse alates maist. Ümbruskonnast teaduskonda sõitvad reisijad kasutavad linnahaigla busse, mis läbivad Cumhuriyet'i väljaku kui bussi. Uus süsteem tekitab ka linnahaigla lende. 30 minuti kaugusel Osman Kavuncu tänavast kuni City Hospitaleni vähendati 10 minutit. Iga 10 minuti kaugusel Vabariigi väljakust, Osman Kavuncu Boulevard-City haigla suunast ja kord iga 10i kohta kiirendati Bagdati tänava-Bekir Yildiz Boulevard-City haigla suunda. See tähendab, et iga 5 viib bussi linnahaiglasse iga minut.

ÜHINE ÜHENDAMINE FAKULTUURIGA
Uues transpordisüsteemis võimaldati teaduskonnale ühekordne transport igast naabruskonnast. Nüüd saavad kõik Vabariigi Valitsuse väljakud 80i kodanikud tasuta minna minutite jooksul teaduskonda või linnahaiglasse. Uus süsteem võimaldab juurdepääsu kõikjalt kuskile ja mitte kõikjalt. Süsteem võimaldab kodanikel kasutada odavamat ühistransporti.

Praegune raudteepakkumiste kalender

E 11

Pakkumise teadaanne: tarkvara ja tugiteenused

November 11 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 11

Pakkumise väljakuulutamine: Work Place Doctor Service

November 11 @ 11: 30 - 12: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 11

Hanketeade: TÜLOMSAŞ 2020 aasta lao-, tarne- ja transporditeenused

November 11 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar