Rong lahkus Malatjas, rongist lahkunud rong, tühjad autod põrkusid ja kukutati

traaleriga eraldatud vagunid Prantsusmaal
traaleriga eraldatud vagunid Prantsusmaal

Hekimhani linnaosas Malatyas, 53071i rongis, mis koosneb TCDD Tasimacilik AS-i maagitud vagunitest, lahkus vedur Hekimhani jaamas ja tabas jaamas ootavaid tühjaid vaguneid ning tühistas. Õnnetuses toimusid raudteed ja rasked kahjustused rööbastel.


Õnnetus toimus Hekimhan jaamas keskpäeval. Raudteejaamale paigaldas raudteetranspordi rongi 53071, mida juhtis mehaanik Mustafa Kemal Pektas. Käimasoleva rongi pidurid olid aga tühjad. Seejärel eemaldas mehaanik autod vedurist ja muutis käärid. Kiiresti liikuvad vagunid, 10 Km kaugusel jaamast Sivas, ootab tühjade kaubavagunite liikumist. Mõju tõttu rööbastati suur hulk vaguneid.

Veduril kasutatav insener Mustafa Kemal Pektas peatas kiiruse jaama lähedal. Õnnetuses, kus vigastusi ei toimunud, viidi mehaanika 112i hädaabiteenistuste meeskondadele Hekimhani haiglasse, et neid kontrollida, ning vagunid ja rööpad olid kahjustatud.

TCDD ametnikud, õnnetus suleti raudtee avamise tõttu töö avamiseks, avati auto vagunite eemaldamisega. Õnnetuse vastu algatati uurimine.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.


Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar