Istanbuli lennujaama 3. Raja ettevalmistamine on pooleli

Istanbuli lennujaama raja ettevalmistused on täies hoos
Istanbuli lennujaama raja ettevalmistused on täies hoos

Türgi lennunduses tippkohtumisel Istanbulis lennujaamas veavad 3. raja tööd jätkuvad kiiresti. 2020 on plaanis kasutusele võtta 3i esimesel poolel. Istanbul Airport raja sõltumatu, see number on esimene Türgi võimeline iseseisvat tegevust paralleelselt rajaga, lennujaama on teine ​​Euroopas pärast Amsterdami


Türgi uus maailm avas ukse ja kirjeldused paljude lennujaamade poolest maailma lagunemine Istanbul Airport, see annab olulise vabastamisega püsikiiruse kogemus sõltumatu 3 teele. Kui kolmas rada läheb tööle, on Istanbuli lennujaamas 3 operatiivsed lennurajad koos 5 sõltumatute radade ja tagavararadadega. Tänu uuele lennurajale suureneb lennuliikluse läbilaskevõime 80 lennukite õhkutõusudelt 120-le, samal ajal suureneb lennufirmade teenindusaegade paindlikkus. Peale selle, kui valmib 3.piste, mis asub lennujaama lähedal, kus siselende korraldatakse, väheneb praegune takso aeg 50 protsenti.

Istanbuli lennujaam 3 on ehitamisel. HDI Airport hotell asub hindamise raja tegevjuht ja General Manager H. Kadri Samsunlu: "Alates rekord suurima lennujaama maailmas ehitatud samal ajal Istanbul Airport, on üks tähtsamaid projekte Türgi. Pärast enneolematut edukat ja peaaegu veatu hiiglaslikku käiku maailmas jätkame meie tegevust täiskiirusel. Maailmas pole ühtegi lennujaama, millel oleks sellised omadused nii ehituse kui ka transpordi osas. Oleme ka selle üle uhked. 6 Alates aprillist on 2019 võõrustanud ligi 17 miljonit 500 tuhat reisijat. Oleme teinud kõvasti tööd selle nimel, et luua lennujaam, kus reisijad saaksid nii suurel konstruktsioonil kõige lihtsamini igasuguseid mugavusi nautida. Meie eesmärk on käivitada oma kolm iseseisvat raja järgmise aasta esimesel 6-kuul. Kolme ehitatava iseseisva raja valmimisega viime selle teenusekvaliteedi nõude tippu koos võimaliku mugavuse ja aja kokkuhoiuga. Istanbuli lennujaam on meie riigi kõige olulisem majanduslik vara. See on meie riigi arengu edasiviiv jõud. ”Ütles ta.

Jätkatakse pingutusi taksoliikluse kiirendamiseks

Teisalt tehakse täiendavaid jõupingutusi Istanbuli lennujaamas lennukite taksoaegade vähendamiseks. Sellega seoses on alustatud silmusandurite, mikrolainete tõkete, juhtpaneelide ja tõkkepuude paigaldamist ruleerimisteede pinna alla kavandatava liikluse kiirendamiseks. Lisaks viidi nende uuringute käigus ellu asfaldi ja värvi parandamise hooldustöid.


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar