TCDD 3. Piirkondlik juht Koçbay tegi erinevaid külastusi

tcdd tõmbamismehhanism muduru kocbay tegi mitu külastust
tcdd tõmbamismehhanism muduru kocbay tegi mitu külastust

TCDD 3. Piirkondlik juhataja Selim Koçbay, İZBAN A Manager peadirektor Seçkin Mutlu ja İZBAN A Manager peadirektori asetäitja Sönmez Alev, raudtee määruse peadirektor Bilgin Recep Bekem, TCDD peadirektor Ali İhsan Uygun, TCDD Transportation Inc. Abdülkadir Uraloğlu külastas oma kontorit.

Seejärel külastas delegatsioon TÜVASAŞ peadirektoraati ja kontrollis hiljuti asutatud alumiiniumkere tootmise tehases raudteeveeremite tootmist ja hooldust koos TÜVASAŞ asepresidendi Yakup KARABAĞga. Alumiiniumkere tootmine, mis on kiire rongitootmise esimene samm, on võtnud meie riigi kodumaise ja riigi raudteesektoris ühe sammu edasi ning annab olulise panuse rahvamajandusse, vabastades selle sõltuvusest välismaistest raudteesõidukitest.

Lõpuks tegeleb ta kodutranspordi trammide tootmisega raudteetööstuses. Durmazlar Tööstust külastati hästi.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar