Ühistransport Bayrami ajal Bursa ajal tasuta

ühistransport pühade ajal
ühistransport pühade ajal

Bursa linnapea Alinur Aktas, kodanikud, Eid al-Adha rahulikus ja turvalises õhkkonnas, et elada linnas kõiki võetud meetmeid, ütles ta.


Bursa suurlinna linnapea Alinur Aktaş väitis, et Eid al-Adha põnevus elas kogu linnas, ja ütles: olarak Bursa suurlinna omavalitsusüksusena oleme võtnud kõik vajalikud meetmed, et meie kodanikud saaksid Eid al-Adha veeta mugavalt, rahulikult ja turvaliselt. Pühad on ühtsuse ja solidaarsuse pärm. Sellistel päevadel tugevnevad meie vendluse, sõpruse ja solidaarsuse tunded. Kiidan Eid al-Adha ja soovin, et need ilusad päevad toovad õnne Bursale, meie riigile ja kogu inimkonnale.

Bursa suurlinna omavalitsusüksus BURULASi peadirektoraati teostava raudteesüsteemi ja bussihaldusteenuste piires, võttes tarvitusele abinõud, et tagada kodanike turvaline ja ohutu reisimine BursaRay lendude jätkamiseks. Linnaliinibussid, 11 augusti pühapäev ja 14 augusti kolmapäeva pühapäeva tunnid jätkuvad rakendusega. Kodanikud, Eid al-Adha, linna ühistransport (BursaRay, BURULAS bussid, eraviisilised ühissõidukid ja trammid) saavad Bursakarti abil tasuta kasutada.

BUDO lennud jätkuvad tavapärasel kursil ja teave täiendavate lendude kohta www.burulas.com.t on käeulatuses. Kodanikud saavad kõigist transporditaotlustest ja kaebustest teatada transpordiliinile 08508509916.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar