70% Sabiha Gökçeni lennujaama teisest rajast on valmis

sabiha gokcen teine ​​lennurada lennuväljal
sabiha gokcen teine ​​lennurada lennuväljal

Riikliku lennujaamade peadirektoraadi (DHMİ) ja direktorite nõukogu esimees Hüseyin Keskin teatas, et Sabiha Gökçeni lennujaama teise raja ehituse raames valmis 95 protsenti teenindushoonetest, 50 protsenti tornide ehitamisest ja 70 protsenti välitöödest.


Peadirektor Keskin, kes jagas sel teemal oma ametlikku Twitteri kontot (@dhmihkeskin), ütles:

Vastavalt kaitsetööstuse eesistujariigi ja riikliku lennujaamade ameti vahel allkirjastatud protokollile teostasin N Sabiha Gökçeni lennujaama 2 raja ja pikenduste ehituse ehitustöödel ülevaatusi, mille viis meie organisatsioon läbi pakkumistööde ja järelevalveteenuste osas.

Vastavalt saadud teabele kahes etapis läbiviidud projekti uusima staatuse kohta; 95% ehitatavatest pealisehitiste teenindushoonetest, 50% ATC tornide ehitamisest, 70% põllutöödest.

3 tuhat 520 meetrit pikk 2 rada, mis on ehitatud paralleelselt olemasoleva lennurajaga ja 104 seadmega C, mis valmides suudab teenindada 1 miljonit m2 enam kui 3 miljoni kaetud perroonitööga “2 Stage Works”% X on jõudnud.

Türgi on vahet on kõrgeim tunnel "juuli Access Road Tunnel" on ka "xnumx'inc Stage Works" 1% tase puhul.

Täname kõiki, kes andsid oma panuse selle ja paljude teiste uhkemate projektide viimisel sellele tasemele

Sabiha Gökçeni lennujaama teise raja reklaamfilmsohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar