Unye asfaldi mugavus

ebasilmne asfaldimugavus
ebasilmne asfaldimugavus

Armee suurlinnavalitsuse Ünye'nini loss, Düzsaylani ja İnkuri naabruskonnad ühendavad teed Akkuş-Niksari asfalteerimistöödega. Ordu Suurlinna vallavanem Mehmet Hilmi Guler, "Standard oli meie meeskondade jaoks kõrge, moodne ja mugav viis, töötab edasi," ütles ta.


Ordu suurlinnavalitsus jätkab linnaosades asfaldi tööd aeglustumata. Naabruskond ja rühm jätkavad infrastruktuuri osakonnaga ühendatud transpordiministeeriumi meeskondade infrastruktuuri arendamist, teede programmi raames asfalt on lõpule viidud.

PRESIDENT GÜLER: VÕI TEGAME ME ASJAKOHTADE ASPHALTIS ”
Teatades, et töö jätkub 19i linnaosas Ordu linnapea dr. Tema sõnul tegid armee naabruskond ja rühmitus Mehmet Hilmi Guler teedel palavikulist tööd. Linnapea Güler ütles: “Armee on geograafiliselt keeruline piirkond. Türgi on pikim maaelu teedevõrk on üks provintsides. Töötame kõigi linnaosade teede parendamise ja kõrge standardi saavutamiseks. Selles kontekstis alustasime asfaltimist marsruudil, mis ühendab Ünye linnaosa Kale, Düzsaylan ja İnkur naabruskonda Akkuş-Niksari teega. Viisime kogu 7 km maantee 4 km asfaldini. Niipea kui tee kohtub asfaldiga, ”sõnas ta.

“UURINGUD JÄTKAVAD KASVATA”
Linnapea Güler andis teavet linnaosade asfalteerimistööde kohta ja ütles: „Akpınar, Çaybaşı İlküvez ühendustee meie Akkuşi rajoonis; Karamanlı Gölköy kooli Aybastı linnaosa ühendustee, Çakırlı, Köreki paikkond, kalafarm vahel, Esenli kvartali Murat Yeri paikkond; Çamaşi piirkond, Söken, Edirli, Kocamani naabruse ühendustee, Kemalpaşa, Sarıyakupi naabrusühendustee; Oma Çaybaşı linnaosas tutvustasime Çınari kvartalit, Çay kvartalit ja Kapılı, Akpınari kvartali rühmateed asfaldiga. Meie linnaosa Kumru, neljapäeval Erikçeli, Akincılar Mevkii ja Kirli Mahallesi tee, Teknepınar Mevkii ja Medreseönü naabruskonna Arıklı paikkond ning Beyli naabruses asfalttee. Meie püüdlused pakkuda oma kodanikele mugavaid viise jätkuvad programmi raames üha enam ”.

Ordu Suurlinna vallavanem Mehmet Hilmi Guler, tsoonitud alad, naabrus- ja rühmateed, kuum asfalt ja betoonkattega teetööd, lisas ta.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid