TÜLOMSAŞ alaline töötajate ostukuulutus avaldatud

avaldatud tulomsas alaliste töötajate värbamisteade
avaldatud tulomsas alaliste töötajate värbamisteade

İŞKURi kaudu avaldatud teadaande kohaselt teeb TÜLOMSAŞ personali puuduse tõttu oste erinevates piirkondades. Siin on tingimused ja üksikasjad.

30 september 2019i kuupäeva seisuga avaldatud teadaannete kohaselt värvatakse töötajad avalikes asutustes. Sellega seoses ametlikus väljaandes ja teeb teadaanded Türgi kaudu, vastavalt Türgi Business Association vedur ja mootori Industry Corporation peadirektoraat värbamisel alaliste töötajate.

REKLAAMI ÜKSIKASJAD

Türgi teeks vedur ja mootori Industry Corporation peadirektoraat töötajate töödelda ostude TULOMSAS jooksul 3-mees meeskonda, ütles ta. Selles suunas kuulutati välja masinate, ehitusmasinate, masinate määrimis- ja määrdetehnoloogiate, 2i inimeste arvutipõhiste masinate ja soojuselektrijaamade masinate valdkonnas ning 1i töötajate elektri- ja elektritehnoloogia valdkonna hanked.

MIS ON KASUTAMISE TINGIMUSED?

Türgi vedur ja mootori Industry Corporation peadirektoraat on Vanglast või kas Anti-Terrorism haavatud kandidaat 3 töötajad peavad aru, et dokumendid kandidaatriigi staatuse saada Türgi vatabdaş, kuid mitte ilma avaliku õigused, ilma mingeid terviseprobleeme, mis võivad takistada teda tegemast oma kohust, mis tahes sotsiaalse mitte vanuses ega turvainstitutsioonist pensionil, taotletakse 18i kvalifikatsiooni vanuse omandamist.

RAKENDUSED

Taotlusprotsess on alanud teadaande avaldamise kuupäevast alates, 30 september 2019, ja taotlejad peavad oma taotlused esitama hiljemalt 04 oktoobriks 2019. Rakendused tehakse läbi Türgi Business Association TEO on kohustatud registreerima kandidaate. (İşinols et)

avaldatud tulomsas alaliste töötajate värbamisteade
avaldatud tulomsas alaliste töötajate värbamisteade

Praegune raudteepakkumiste kalender

Sool 12

Hanketeade: Infotehnoloogiasüsteemide tarnimine ja hooldus

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Sool 12

Hanketeade: Sivas Bostankaya rongireisijate vedu bussidega

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Pakkumise teadaanne: Ehitustööd

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar