Purjetavad ka Kadifekaleli lapsed

ka sametlapsed purjetavad
ka sametlapsed purjetavad

Izmiri lahe festivali kolmas väljaanne, mille korraldas Izmir Metropolitan Municipality, jäi silma hingematvate võistluste ja värvikate piltidega. Festivali viimasel päeval võitjatele auhindu andnud suurlinna linnapea Tunç Soyer teatas, et nad kannavad mere ja purjetamise kirge linna taha.

Sel aastal kolmandat korda peetud İzmiri lahe festival tõi linlased mere äärde ja purjetati. İzmiri elanikud ja İzmirisse festivalile saabunud inimesed kogesid unustamatut visuaalset pidu, millele lisandus värviliste purjedega kaunistatud lahevaade. Pärast võistluste lõppu, kus osalesid umbes 400i sportlased Izmiri lahes, anti edukatele võistkondadele autasud eile õhtul ajaloolises gaasitehases korraldatud programmiga. Orkestritiim oli kogu trofee omanik, Arnes oli teine ​​ja Arkas-MAT purjetamismeeskond kolmas. Võistluse eriauhinna võitis Cygnus purjetamine, mis koosneb kõigist naispurjetajatest, kellele võistleb İzmiri linnapea Tunç Soyer.

Tagumised read kohtuvad merega

Izmir Soyeri linnapea ütles auhinnatseremoonial esinedes, et väga edukas organisatsioon on maha jäänud ja nad hakkavad seda festivali rahvusvahelise mõõtmega viima läbi alates järgmisest aastast. President Soyer, astutakse veel üks samm Kadifekaleni 15 oktoobrist pärit lastele mõeldud purjetamistegevuse rakendamiseks, nagu välja kuulutatud. Soyer teatas, et nad asutavad 10-iga lapsega purjetamisklubi ja ütles: „See klubi algab optimistist. Suur tänu hr Bernardile ja Arkasele. Nad määravad oma paadid ja treenerid. Soovin, et kõigist nendest lastest saaks purjetamistreener ja nad õpetaksid purjetamist lastele tagaosas. Abilinnapea Tunç Soyer tänas oma meeskonnakaaslasi, kes kõik olid naisratturid.

Kõik Izmiri jaoks ja purjetamiseks

Türgi Sailing Federation President oma kõnes Ozlem Akdurak auhinnatseremooniale, Izmir ja merd purjetamine on võimalus linna, mille armastav president ütles, vaid päev ei 365 päeva, ütles ta kasvas lootust suunas tegelevad purjetamine rahva Ontario. Arkassi direktorite nõukogu aseesimees Bernard Arkas rõhutas, et president Tunç Soyeri samasuunaline mõtlemine erutas neid.

Praegune raudteepakkumiste kalender

Kohta 14

Pakkumise väljakuulutamine: Personaliteenistus

November 14 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Kohta 14

Pakkumise väljakuulutamine: eraturvateenistus võetakse (TÜDEMSAŞ)

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
Kohta 14

Hanketeade: väravate valvamise teenuse hange

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar