Naiste käed puudutavad Mersini ühistransporti

ühistransport Mersinis
ühistransport Mersinis

Mersini pealinna linnapea Vahap Seçer, kes väidab, et teeb naistele igal võimalusel positiivset diskrimineerimist, realiseerib seda lubadust oma tavadega. Naistel on Mersini ühistranspordis sõnaõigus.

Viimastel päevadel laiendatakse autoparki, et anda häid uudiseid bussijuhtide tellimustest linnapea Seçer'ini korraldusega. Pealinna omavalitsus, 73 bussijuht kuulutab välja valitud intervjuus välja koolituse ja eksamikandidaadid. Intervjuude käigus oma pädevust tõestanud 41 nais- ja 183 meessoost kandidaatide koolitusi viisid läbi transpordiosakonna ühistranspordi osakonnas töötavad meisterkoolitajad.

Pärast sõidukitel käivituvate koolituste, sõiduki möödasõidu, peatuses sõitjate pealevõtmist ja langetamist, pöörleval saarel pööramist, manööverdamist, parkimist, sõiduki indikaatorite tundmist ja äratundmist prooviti ja katsetati kandidaatide rooliratta kompetentsi. 41-i nais- ja 183-meessoost kandidaatide hulgas, keda hinnatakse paljudes punktides, alustavad edukad kandidaadid oma kohustusi nii kiiresti kui võimalik.

Topçuoğlu: "Meie ühistransport, busside käitamine on dünaamilisem"

Suurlinna omavalitsuse transpordiosakonna juhataja Ersan Topçuoğlu kinnitas, et 73i personali kaasamine vallale oleks teenistuskohas kodanikele kasulik. Täna kutsusime esmalt oma naisjuhi kandidaadid roolikatse koolitusele ja eksamile. Loodan, et kõik õnnestusid. Kokku on 73i mees- ja naiskandidaadid edukad ja sooritavad eksami. Edukad sõbrad tulevad pärast seda, kui nende teadaanded alustavad tööülesandeid. Muidugi, enne kui alustame, on teine ​​kriteerium see, et neil pole tervise- ega juriidilisi probleeme. X Kui meie 73-i kandidaat hõlmab meie struktuuri kuuluvaid töötajaid, on meie ühistransport ja bussiliiklus dünaamilisemad ning teenivad hästi ka meie kodanikke. ”

Busside arv suureneb

Pärast seda, kui pealinna omavalitsus ostab 73 ühistranspordi juhi, jätkab ta ostmist, et hõlbustada linna transportimist ning pakkuda linlastele turvalist ja mugavat transporditeenust. Transpordiosakonna juhataja Ersan Topçuoğlu teatas, et 100 buss viiakse ühistransporti, ja ütles: ız Me võtame 100 ühistranspordi bussi, nagu meie linnapea Vahap Seçer väitis valimisdeklaratsioonis. See tähendab 100 siini hankimist, mis tähendab, et 250 aasta jooksul ostetakse vähemalt 2020 seadmeid. ”

Tänu linnapea Seçerile, ühele naissoost bussijuhist

Bircan Tazeoğlu, kes teatas, et naisi tuleks rohkem ühiskonda tuua, ütles imiz. Meie koolitused olid head. Esiteks soovime tänada Vahap Beyt naiste sellise prioriteedi omistamise eest. Selle suhtes oli meil lootust. Me ei saa teid naisena naiste eest toetuse pakkumise eest tõesti tänada. Sellepärast olen nii õnnelik. Loodan, et see on tõesti hea meile kõigile. Inimestel, kes siin kandideerivad, kui ma pean enda eest rääkima, on juba teatud kriteeriumid, inimestel, kes on aastaid liikluses aktiivsed olnud. Seetõttu ei muuda mingil viisil liikluses ja bussis viibimine meie jaoks midagi. “

"Me tahame olla eeskujulik naissoost autojuht"

Üks juhikandidaatidest Handan Kaya nentis, et eksamite õhutamine ühistranspordi filiaali direktoraadis töötava personali sooja ja sõbraliku käitumisega ütles: „Intervjuu oli hea, kõik olid positiivsed. Esiteks soovin tänada meie presidenti naistele tee ettevalmistamise ja naiste toetamise eest. Meie sõnumid tulid pärast intervjuud, täna oleme praktilisel eksamil. Tegime eksami, kõik töötajad olid väga sõbralikult naeratavad, käitusid väga hästi. Seotud viisil läksime kontrollitud viisil ja tegime eksami. Ma loodan, et me tegime seda, ma arvan, et tegin seda, kõik oli väga tore. Lõpuks loodame liituda Mersini pealinna vallaga ja tahame olla üks eeskujulikke naisjuhte. Ma tahan seda teha, ma tahan seda teha. Loodan, et õnnestub. ”

"Naised teevad kõike"

Üks kandidaatidest Betül Arslankılıç rõhutas, et naised ei saa midagi saavutada, ja ütles: iyi, on hea, et meie president meile sellised võimalused pakkus. Meie roolikoolitus oli hea. Kui me siit edasi läheme, antakse meile ühekuuline koolitus. Oleme liikluses head, bussis on hea olla. Naised saavad teha ükskõik mida ”.

ühistransport Mersinis
ühistransport Mersinis

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar