Kayaş-Sincan Başkentray liin pikendab 18.4 km

kapitaliliini laiendamise projekt
kapitaliliini laiendamise projekt

Praegu viiakse ellu Sincani linnapea Murat Ercani algatusel Başkentray liini laiendamise projekti. Projekt 17 lõpeb märtsis 2022

Sabah ajalehtVuslat Ay uudiste kohaselt; “Xinjiang 1. Akçaöreni naabrusesse lisandub organiseeritud tööstustsoon ja Yenikenti elamurajoon, sealhulgas linnalähiliin 18.4 km. 31 Mart Kohalike valimiste-eelsete projektide väljakuulutamisel lubas Ercan pikendada 36-i kilomeetrit Başkentray liini Akçaöreni kvartalini, mis teenindab Sincani ja Kayaşi linnaosade vahelist 18-i kilomeetriliini. Ercan ütles, et Baskentray liiniprojekti alus pandi 2 kuud tagasi ja et see lõppeks ilma 3 aastata, kui assigneeringutega ei oleks probleeme. Ercan, “Sincanist Akçaöreneni reisijate liin läheb. Pärast Akcaörenit suundub kaubaliin Mülkköyü soodavabrikusse ”. Sincan, mis on üks suurlinnapiirkondi ja Ankara kuues elanikkond, laieneb Sincanist Akçaöreni ja sealt edasi Kayaşi ja Sincani vahelise projekti Başkentray raames organiseeritud tööstuse kaudu Köy Köy poole.

LEITUD AUGUSTIS

Ta ütles, et Sincani linnapea Murat Ercan alustas tööd augustis ja jätkas kiiresti. Ercan, „Yenikenti 90 elanikkond tuhandeid. Neil oli transpordi osas puudusi. Başkentray projekt on üks meie olulisemaid projekte. Olemasoleva Kayaşi ja Sincani vahelise projekti Başkentray raames laiendame Sincanist organiseeritud tööstuse kaudu Yenikentini ja veelgi kaugemale Akçaöreni, kus asub ülikooli piirkond, ja sealt edasi Mülkköyüni. 18.4 läbisõidu joone pikkus 30 läbisõit on rööpa pikkus. See kulgeb kõrvuti kaubaliini ja reisijate liinina. 2 pandi paika mitu kuud tagasi, tegevused algasid. Töö pooleli. Pakkumise kestus 3 aastat. Kui saastekvoote napib, loodame 3i valmimise enne aastat. Eeldatav lõppaeg on oksjonil 2022 august kuvatav aeg, kuid proovime seda varakult ignoreerida. Piirkonna elanikele pakutakse transporti metroos mugavalt. Jätkame varasemate valmimist. "

18.4 KILOMETER LISATAKSE

Linnapea Ercan ütles, et kohtus Riigi Raudteede peadirektoraadiga ja ütles: „Me kohtusime viimati teisipäeval. Oleme projekti algusest peale kontaktis. Me räägime võimudega mõnede puuduste kõrvaldamisest. Meil on taotlus 3-i peatuste järele. Üks peatustest, mida me nõuame, on reisijate- ja kaubaveoliin, neist kaks korraldatud tööstustsooni ja kolmas Akçaöreni piirkond. 42 tuhat töötab organiseeritud tööstustsoonis. 42 ei saa olla nii loomulik kui peatus kohas, kus töötab tuhat inimest. Kuna tegemist on tööstuspiirkonnaga, saavad pealinna nii reisijad kui ka kaubad. Akçaöreni naabruses asub ülikoolipiirkond. Selles piirkonnas vaadatakse läbi reisipeatuse rajamine, kavandades ülikooli avamist aja jooksul. Me tahtsime peatuste asukoha konkretiseerimise, eriti ametnikega meie peatuste kohta organiseeritud tööstustsoonis. Projekti praegused peatused on Yenikent, väljak, kus Kavunpazarı asub, ja sandarmeeri ristmik. Rida lisatakse 18.4 läbisõidule. ”

Praegune raudteepakkumiste kalender

E 18

Pakkumise väljakuulutamine: autorendi teenus

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 18

Hanketeade: Infotehnoloogiasüsteemide hooldus- ja remonditeenused

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar