29 Antalyas oktoobris tasuta transporti

Ühistransport oktoobris Antalyas
Ühistransport oktoobris Antalyas

29 Oktoobri vabariigi päeval on Antalya 5i linnaosa kesksed ühissõidukid tasuta. Antalya suurlinna linnapea Muhittin Böcek ütles resmi meie valla ametlike numbrimärkidega, et võimaldada meie kodanikel elada vabariigi päeva rõõmu ja osaleda peetavates piduprogrammides. ANTRAY ja Nostalgia tramm 29 on oktoobrikuus tasuta

29 oktoobri vabariigi päev Antalya ühistransport tasuta

  • 29 oktoober Antalya ühistranspordi tasu £ 0
  • 29 oktoober Antalya trammitasu £ 0

Antalya suurlinna linnapea Muhittin Böcek, 96. Et tähistada juubelit entusiasmiga ja muuta Antalya elanikud selle entusiasmi partneriks, otsustas 29 oktoobri vabariigi päeval vallale kuuluvaid ühistranspordivahendeid tasuta vedada. Teisipäeval veavad 29 valla ametlikud numbrimärgibussid ANTRAY ja Nostalgia tramm terve päeva tasuta sõitjaid.

TRANSPORT PÄRAST KONTSERTI

29 oktoobrikuine vabariigi päev, mis tuleneb Antalya pealinna omavalitsuse korraldatavatest pidustustest Volkan Konaki linnakodanike pidustuste raames, saavad tasuta transpordi kasu, saavad koju tagasi pöörduda.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar