Euroopa esimesed hübriidtaimede loendamise päevad

Euroopa esimene hübriidtaim loeb päevi
Euroopa esimene hübriidtaim loeb päevi

Tööstus ja tehnoloogia minister Mustafa Varank ütles alumiiniumist mootori plokid esmakordselt Türgi, Oyak Renault saab toodetud kõrgrõhust Alumiinium Plant "See tehas on Renault ainus hübriid mootor tootmisettevõtte USA ja Euroopa riikides. Siin toodetud mootorid eksporditakse Hiinasse, Hispaaniasse ja Suurbritanniasse.

Bursas toimus Oyak Renault kõrgsurve alumiiniumsissepritsevabriku katsetoodangu tseremoonia minister Varank. Varank külastas tootmiskeskust ja sai teavet siin toodetud mootorite kohta. Renault poolt rool esimese auto Türgis toodetud viimase Varank, siis õppis elektriline autonoomsed sõidukid tootnud firma.

Varank tuletas oma kõnes meelde, et nad panid aasta tagasi aluse rahastule, mida toetas projektipõhine investeeringute ergutamise süsteem.

Arvestades keskkonnanõudeid ja teid, oli 10 tuhat 500 ruutmeetrit tehaserajatisi, sealhulgas uusima tehnoloogiasiirde rajamine Varank, ütles 100i kvalifitseeritud insenerid ja operaatorid, kes investeerivad sellesse investeeringusse, ütles ta.

TOORMATERJAL ESITATAKSE KODUTOOTJATELE

Varank, usaldus investeerida Türgi ja ütles, et majanduse konkreetsete näitajate, ütles:

"Türgi majanduse ees igasuguseid võimalusi, kuidas jätkata tugevdada ka raskemates teste. Täna viime läbi selle tehase esimese proovitootmise, mis valmis rekordajaga. Selle investeeringuga hakatakse meie riigis esimest korda tootma alumiiniummootoriplokki. Jällegi on see tehas Renault 'ainus hübriidmootoriga tootmisettevõte Türgis ja Euroopas. Siin toodetud mootorid eksporditakse Hiinasse, Hispaaniasse ja Suurbritanniasse. Tootmisetapis kasutatakse kõrgtehnoloogiat vaid vähestes kohtades üle maailma. Toorainet, nimelt alumiiniumi, tarnitakse meie kodumaistelt tootjatelt. Seega kasutatakse meie koduseid ressursse kõige tõhusamal viisil. Selle võimaluse panus jooksevkonto puudujäägi, kvalifitseeritud tööhõive ja ekspordi suuruse vähendamisse on tõesti kiiduväärt. Kokkuvõtlikult võib öelda, et Bursas elavneb äärmiselt oluline investeering kõrge lisandväärtusega toodangu osas. Meie eesmärk on neid ja sarnaseid investeeringuid hüppeliselt suurendada. ”

Varank, Renault tootmise hübriidsõiduk Türgi ja ütles, et nad tahtsid eksporditakse siit.

Juhtiv Türgi ÄRGE LISANDVÄÄRTUST tootmismahud on

Rõhutades, et tootmises on vaja lisaväärtust, tuleb Varank väita, et Türgi tööstusel on võime seda ümberkujundamist ellu viia ning ministeerium on kõigi võimaluste juures ettevõtja ja tööstur.

Varank nentis, et tehnoloogiale orienteeritud tööstuse tegevusprogramm, millele kutsuti tähelepanu juhtides tähelepanu tõsiasjale, et reaalsektor on välja töötanud poliitika, mis suurendab veelgi investeerimis isu, toetab programmi fookusvaldkondade prioriteetseid tooteid.

Meenutades, et nad alustasid masinate sektorist pilootrakendusena, ütles Varank, et tööstus- ja tehnoloogiaministeeriumi meeskonnad külastavad septembri lõpus Bursas asuvat Renault'i tehast, teavitades neid tehase toodete lokaliseerimisest ning programm on avatud kõigile investoritele, sõltumata kodumaisest ja välismaisest diskrimineerimisest.

Varank, lisandväärtusega tootmise Türgi rõhutas, et nende eesmärk on saanud üks juhtivaid riike, "meie investoritele, näitame kõik meie parimad jõupingutused, et toetada oma tootjaid." Ta ütles.

2020 alustab seeriatootmist

Läbi Oyak Renault General Manager Antoine Aoun märkis, et stiimulid antakse esmakordselt alumiiniumist mootori plokid valmistatakse taimed Türgis. Märkides, et tootmisüksus aitab kaasa ekspordi, tööhõive ja lisandväärtuse tootmisele, ütles Aoun, ık Lõpetasime oma tootmiskeskuse lubatust väga lühikese aja jooksul. Oleme jõudnud lõppjärku, et alustada masstootmist 2020is. ”

Pärast kõnesid alustas Varank koos kaaslastega nuppu vajutades kõrgsurvealumiiniumi sissepritse tehases proovitootmist.Sanayi.gov.t on)

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar