Istanbuli lennuvälja 3 raja ehitus lõpetatakse 2020!

Istanbuli lennuväljale raja rajamine lõpetatakse
Istanbuli lennuväljale raja rajamine lõpetatakse

Transpordi- ja taristuminister Cahit Turhan ütles, et eelmise aasta oktoobris avatud Istanbuli lennujaamas teenindas reisijaid 29 miljonit 40 tuhat 470. Minister Turhan, 45 oktoober 29 avati Istanbuli lennujaama esimese etapi esimene etapp, algasid 2018 oktoober 31'de regulaarlennud, mis avavad kogu operatsioonide avamise mahu, ütles 2018 aprill.

Turhan ütles, et siseturul on 63 tuhat 856, rahvusvahelistel lendudel 188 tuhat 939 ja lennuliiklus 252 tuhat 795, alates avamisest. Kokku teenindati kokku 9 miljonit 872 tuhat 793 reisijat. ”

Päevane sisemine keskmine 310, maandumise välimine joon ja võtke ära teave, mida võtab vastu 932i lennuki Turhani sisemine päeva keskmine 49 tuhat 51, 152 tuhat 558 välist reisijateveo teenust. "Ta ütles.
Turhan teatas, et 3i põhja-lõuna raja rajamine jätkub kiiresti lennujaama esimeses etapis, ja ütles:

Kazı Selle raja lõunaküljel on kaevamis- ja inseneritööd suuresti lõpetatud. Nõrgad väljakaevamised ja insenertehnilised täidised jätkuvad põhjaosas, kus maapind on nõrgem. Paralleelselt nende uuringutega algab asfaltkatte tootmine teisel sideaine tasemel alates raja lõunapoolsest küljest, kus täitmistööd on lõpetatud. Plaanime 3 raja põhja-lõuna poole lõpetada tuleva aasta juunis. Koostöös 3 rajaga valmib piirkondlik lennujuhtimiskeskus, lennujuhtimistorn ja RFF hoone. ”

“3I PARALLELA PISTINE EHITUSE LÕPP LÄHENEMISELE POOL

Istanbuli Euroopa poolel Musta mere rannikul asuva Yenikoy ja Akpinari asula vahel Turhanis, umbes 76,5 miljoni ruutmeetri suuruse lennuvälja ehitamisel paralleelse raja 3'inci ehitamiseks, öeldi, et lähenemisviis on lõppemas.

Turhan juhtis tähelepanu sellele, et lennuraja plaanitakse kasutusele võtta 2020-i suvehooajal ning raja avamisega hakatakse rakendama rakendust “Kolme paralleelse raja käitamine”, mida kasutatakse maailmas number üks lennujaamas.

Turhan teatas, et Istanbuli lennujaamast saab üks maailma olulisemaid sõlmpunkte ja teises etapis ehitatakse paralleelne ruleerimistee ida-lääne rajaga.

Rõhutades, et 80-is võetakse kasutusele 3 tuhat ruutmeetrit teine ​​terminalihoone, mida plaanitakse alustada siis, kui reisijate arv jõuab 450 miljonini, ütles Turhan, et selles protsessis kasutatakse paralleelseid taksoteid ja täiendavat perrooni.

Turhan, reisijate arv jõudis 110 miljonini 4'ı, kui uue satelliitterminali uue 170 tuhande ruutmeetri kavandatud etapi lõpuks on kavas kasutusele võtta, lisas ta.

BİR ÜKS MAAILMA NUMBER-LENNUJAAMAST ”

Turhan rõhutas, et Euroopa suurim lennujaam võetakse kasutusele lennujaama täieliku läbilaskevõime kasutamisel ja et Istanbulist saab oluline sõlmpunkt.

Tarbetu, lennujaama toodab oma energia, keskkonna, keskkonnasõbralik, juhtides tähelepanu sellele, et tehtud takistamatu ja roheline lennujaama "Istanbul Airport on mitte ainult arengu lennunduses, aga ka hästi aktiveeritud läbi täiendavaid töökohti investeeringute osutatavate ja kujuneb toimel nii sektorite katalüütiline mõju Türgiga aitab märkimisväärselt kaasa majanduse arengule

Minister Turhan väitis, et Istanbuli lennujaama projekt, mis on avaliku ja erasektori koostööprojektide hulgas kõige ambitsioonikam ja suurim tõmbekeskus, saab selle valmimisel reisijate läbilaskevõime osas number üks lennujaama maailmas. (SAE)

Praegune raudteepakkumiste kalender

E 11

Pakkumise väljakuulutamine: Work Place Doctor Service

November 11 @ 11: 30 - 12: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 11

Hanketeade: TÜLOMSAŞ 2020 aasta lao-, tarne- ja transporditeenused

November 11 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00
E 11

Pakkumise teadaanne: eraturvateenistus

November 11 @ 15: 00 - 16: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar