Kuulutati välja Kahramanmaraşi raamatumesside bussigraafikud

Heromarase raamatumess pakub transporti
Heromarase raamatumess pakub transporti

Kahramanmaraşi raamatu- ja kultuurimess, mille korraldab Suurlinna vald, korraldab sel aastal 6.

Pealinna linnaosa Kahramanmaraş on teatanud avalikest ja eraviisilistest bussiliiklustest, mis pakuvad transporti raamatu- ja kultuurimessile, mis toimub sel aastal 6is. merkez 5 eraabibussid ja 34 munitsipaalbussid teenindatakse 7 sõidukitega bazaari keskusest X.

Puuetega inimeste tasuta transporditeenus

Suurlinna valla tervise- ja sotsiaalteenuste osakond seevastu ütles, et transporditeenuseid hakatakse pakkuma erivajadustega inimestele, kes soovivad osaleda raamatu- ja kultuurimessil. Avalduses „Puuetega ja eakate teenuste harukontori direktoraat 6 Kahramanmaraş. See pakub transporditeenust meie erivajadustega kodanikele, kes soovivad minna raamatu- ja kultuurimessile. Selles kontekstis pakuvad 0344 225 71 88 kohtumised juurdepääsu raamatu- ja kultuurimessile igal kellaajal.

6. Ühistranspordi teenused ja marsruudid, mis pakuvad transporti raamatu- ja kultuurimessile, olid järgmised: „Avalikud erabussid: eraviisilise ühissõiduki number 11; Tekke kvartali, Çarşı, raamatumesside ja bussijaama suunas sõidab 15 minutiliste intervallidega. Avaliku bussi number 24; Binevler, Sekerere, Bazaar, raamatumess ja bussijaam 15i suunas teevad minutiliste intervallidega. Avaliku bussi number 25; Bazaar, raamatumess, bussijaam ja Aksu marsruut teevad 15 lende iga minut. 26 nummerdatud erabussid sõidavad Unguti, Tekereki tee, pardalemineku tsooni, basaari, raamatumesside ja bussijaama marsruudil. Privaatne avaliku bussi number 30; GüneşNevler, Doğukent, Çarşı, raamatumess ja Otogari suund 33 intervalli suunas on minutid.

Munitsipaalbuss: Munitsipaalbuss number 30 / B teeb ringreise Tekke naabruses, metsas, basaaris, raamatumessil ja bussijaamas. 30 / C munitsipaalbuss teeb ringteenust Suurlinna vallavalitsuses, raamatumessil, bussijaamas ja Aksuistikametis. 32 / B valla buss teeb 60i üks kord minutis KSÜ Avşaris, Põhja ringteel, Çamlıkis, Çarşı, raamatumessil, bussijaamas ja Aksugüzlüğü. 36 / B valla buss hakkab 60 minutiliste intervallidega sõitma Kavlaklı kvartali, Üngüt, Şekerer, Çarşı ja Book Fair liinidel.

raamatumesside sõidukite teave
raamatumesside sõidukite teave

Praegune raudteepakkumiste kalender

Sool 19

Hanketeade: Side-, elektri-, telekommunikatsioonitehnoloogia tööd

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Sool 19

Hanketeade: Kütus ostetakse

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233

Raudteehangete uudiste otsing

Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar