Kocaeli lahe puhastamist kontrollib Air

Kocaeliidi õhu puhastamine õhust
Kocaeliidi õhu puhastamine õhust

153i kõnekeskuses töötavad töötajad teevad Kocaeli suurlinnavalitsuse keskkonnakaitse direktoraadi ja Metropolitan153 partnerluse kaudu läbi kohapealse kontrolli merekontrolli lennukitega. Menetlusest teavitatakse töötajaid, kes jälgivad kaebuse tulemusi alates kutsest, hindavad ja juhendavad tulemust. Tehakse Kocaeli suurlinna omavalitsus, millel on lahe puhtuse ja kontrolli jaoks suur tähtsus, et edastada kodanikele praktilise koolituse kohta õiget teavet.

Lennuinspektsioon on kohapeal näha

Kocaeli suurlinna omavalitsuse asutatud 153 kõnekeskus, et likvideerida kodaniku ja valla vaheline bürokraatia ja tugevdada suhtlemist, pakub oma töötajatele väljaõpet, et pakkuda kodanikule võimalikult täpset teavet. Viimane koolitus selles kontekstis toimus merekontrolli lennukitel, mis tuvastasid lahte saastavad sõidukid. Töötajad, kes nägid lahe ülevaatust kohapeal, kasutasid võimalust näha reostuse hetki ja paika pandud haldustrahve. 153-i kõnekeskuse töötajad jätkavad koolitusi erinevates osakondades, et pakkuda kodanikele võimalikult täpset teavet.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar