Kocaeli sadamad maailmale

Maailm avaneb Kocaeli sadamatega
Maailm avaneb Kocaeli sadamatega

„Linnastumine ja õnnelikud linnad” Kartepe Summit-2019 on täies hoos. Kartepe linnaosas toimunud tippkohtumisel arutati teemat "Linn ja transport". Istungil esinevad prof Gebze Tehnikaülikool. Dr Mehmet Küçükmehmetoğlu ütles, et Kocaeli on oma sadamatega värav maailma ja et linn vajab füüsilisi sildu.

“KOCAELİ VAJAB FÜÜSILISI SILDA”

Märgiti, et Kocaeli on väga olulisel marsruudil. Dr Mehmet Küçükmehmetoğlu “Kocaeli on linn, mis avaneb maailmale koos Anatoolia väravate ja sadamatega. Geograafia on Kocaeli jaoks saatus. Värav maailma on Kocaelis üks suurimaid lahendamist vajavaid probleeme. Kocaeli vajab füüsilisi sildu. Kui öelda need füüsilised sillad, siis ütleksin, et on sildu, teid, maanteid, raudteid ja lennuettevõtteid, mis pakuvad transporti. Kuna see on Kocaeli tööstuslinn, vajame sildu ja ilma nendeta pole kaubandust.

ALI, MIDA PEAKSIME VÕTAMA KAUBANDUSE KIIRUSTAMIST ”

„Osmangazi sild ja kiirtee olid viimased kohad, kuhu need näited sisenesid,“ ütles Küçük Küçükmehmetoğlu. Osmangazi sild vähendas ka rahvaarvu Istanbuli suunas, kuid ümberkaudsete linnade rahvaarv suurenes. See tekitas vajaduse hõlbustada transporti ümbritsevates linnades. Vastavalt meie naaberriigi Türgi on nende riikide hulgas, mis kasutab üks pikamaa-kaubanduse. See põhjustab raskusi ka meie ekspordi- ja kaubanduspiirkonnale. Uued transpordiinvesteeringud muudavad inimeste elu lihtsamaks ja muudavad nad kaubandusettevõtetes mugavamaks ning muudavad nende ettevõtte mugavamaks. ”

VÄIKE LINN JA TRANSPORT

Assoc. Dr Ütles Fatih Akbulut; Ğ Andurite võrgud, asjade Internet, pilvtarkvara ning mobiilirakendused ja -tehnoloogiad on teinud nutika linna ja transpordi võimalikuks. Selle aruka linna projekti eeliseid Euroopa Liidus nähes investeeritakse sellesse teemasse Istung toimus Ara Güleri saalis ja seda koordineeris Tübitaki MAMi energiainstituudi asedirektor. Kuigi Mehmet Ali Çimen, esinejad Gebze Tehnikaülikoolist; Dr Mehmet Küçükmehmetoğlu, dots. Dr Fatih Akbulut. Seanss lõppes pärast sertifikaatide väljaandmist.

Praegune raudteepakkumiste kalender

Sool 12

Hanketeade: Infotehnoloogiasüsteemide tarnimine ja hooldus

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Sool 12

Hanketeade: Sivas Bostankaya rongireisijate vedu bussidega

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Pakkumise teadaanne: Ehitustööd

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar