Eskişehir allkiri Valgevene metroo jaoks

Valgevene metroo allkiri
Valgevene metroo allkiri

Eskişehiri tööstuskoja (ESO) esimees Celalettin Kesikbaş, suurlinna linnapea Yılmaz Büyükerşen, ESO juhatuse liikmed ja Eskişehiri töösturid pidasid terve rea kontakte Valgevene Vabariigis (Valgevene). Naaritsad ja pealinn Grodno, Eskişehiri linna delegatsioon erinevatele siin allkirjastatud lepingutele, samal ajal kui peeti kahepoolsed äriläbirääkimised ettevõtete vahel (B2B).

Visiitide kohta teavet andnud ja nende eesmärkidest rääkinud ESO direktorite nõukogu esimees Celalettin Kesikbaş ütles, dik. Oleme läbi viinud olulisi kohtumisi, et meie linna tööstuse arendamisel luua rohkem töökohti, töökohti ja vaktsiine. Meil oli kontakte oma linna tootjate ja eksportijatega, et tagada eksport Venemaale ja endistesse Venemaa vabariikidesse kiiresti ja tollimaksuvabalt. Valgevenes asuvas vabatsoonis uurisime ka tootmisvõimalusi, stiimuleid, tuge, logistikat, maksustamist, raamatupidamist ja kaubandusküsimusi, et uurida kogu Venemaa geograafia tootmisvõimalusi ja teavitada meie tööstureid. B2B intervjuud. ”

Eskişehiri allkiri Metroos

ESO president Kesikbaş teatas, et protokollid, mis suurendavad ESO ja Valgevene Kaubandus-Tööstuskoja vahelist koostööd, allkirjastati tihedas programmis ja öeldi: Me oleme oma kodade vahel allkirjastanud protokolli, kus teeme olulisi töid. Lisaks teeb metroos tõsist tööd meie Eskisehiri ettevõte Albayrak Machinery, Minksi vald. Osalesime sel eesmärgil allkirjastamise tseremoonial. See on oluline samm, mis näitab, et meie linnal on võime teha äri igal pool. Valgevene saab meie linna allkirja metroo peal, ”ütles ta.

Kesikbaş andis ka teavet kohtumiste kohta, Valgevene saatkond, Valgevene Tööstusministeerium, Valgevene Tööstus- ja Kaubanduskoda, Minski vald, Grodno vald ja Grodno Valgevene vabatsooni juhid tulid kokku, et hinnata, kuidas saaksime Eskisehiri ja Valgevene vahel rohkem äri teha. Vahepeal pidasid meie ettevõtted ka kahepoolseid ärikohtumisi, “rääkis ta.

Külastused sihtriikidesse

Kesikbaş tõi välja, et nende visiit Valgevenesse oli väga produktiivne ja avas ukse uutele ettevõtjate ühendustele. ESO teatas, et ESO jätkab iga kuu reisimist sihtriikidesse koos linna juhtivate ja töösturitega. Kesikbaş ütles: “Kutsume varsti oma valdkondlikud klastrid ja liikmed sellistele retkedele. Sel viisil on meie linna tööstus- ja kaubanduskoostöö üks eesmärke, mida kogu maailmas laiendada. Lisaks ei jätnud meie president hr Yılmaz Büyükerşen Valgevene-visiitide ajal meid üksi ja ta oli meiega meie kontaktide ajal. Seetõttu soovime tänada oma presidenti tema panuse eest. ”
ESO president Celalettin Kesikbase ja linnapea Yilmaz Buyukerşeni tehtud ESO tööreis, välja arvatud juhid, töösturid ja äriinimesed Süha Ozbay, Sinan Ozecoglu, Fatih Dus, Gurhan Albayrak, Omer Benli, Bora Mehmet Osmali, Trust Erdogan, Serdar U. Yalcin, H Osalesid Evren Sahin, Bulent Quince, Polat Sonmez ja Mehmet Rallas.

Praegune raudteepakkumiste kalender

tsaar 13

Pakkumise teadaanne: Ehitustööd

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Hanketeade: toitlustus

November 13 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Pakkumise teade: Osta akut

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar