Ordu bussijaamade renoveerimine

armee bussipeatused uudistavad
armee bussipeatused uudistavad

Ordu suurlinna omavalitsus, kes jätkab linnale vajalike piirkondade uute bussipeatuste paigutamist, uuendab kahjustatud, kulunud ja komplekteeritud peatusi ühistranspordi teenuste piires vastavalt linna tekstuurile ja muudab selle tänapäevasemaks.

“SULETUD PÖÖRDUD KAITAB VESI TALVAL JA KÜLMAST PÄEVA”

Linnatranspordi ühistranspordiga linnakodanikud saavad sujuvalt, kiiresti ja mugavalt läbi viia kinnituse, et teevad kõvasti tööd Ordu linnapea dr. Mehmet Hilmi Güler ütles, ihtiyaç Me jätkame oma linna vajaduste väljaselgitamist ja lahendamist ükshaaval. Teeme kõik endast oleneva, et viia oma kodanikud ühistranspordiga sujuvalt, kiiresti ja mugavalt ühest kohast teise. Selles kontekstis mõjutavad meie kodanikud vähem vihmasadusid, eriti vihmase ilma korral ja päikesevalguse käes äärmise kuuma ilmaga suletud peatustega, mida rajame kohtadesse, kus seda vaja on. Kahjustatud, kulunud ja komplekteeritud peatusi parandavad meie meeskonnad. Tahaksin kutsuda kodanikke üles tundma seda, et nad teataksid linnamööbli kahjustustest seotud üksustele. ”

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar