Lennud algasid Boztepes

boztepedeni lennud algasid uuesti
boztepedeni lennud algasid uuesti

Ordu pealinna paraglidingu linnapea 8 jätkus kuu pärast Mehmet Hilmi Güleri algatusel.

Väites, et Boztepe, mis on maailmas üks paraglidingu spordialade nummerdatud alasid ja kuhu lühikese aja jooksul pääseb köisraudteega, on linna üks külalistetuba, ütles linnapea Güler: „Meie eesmärk on aidata kaasa Ordu reklaamimisele ja tutvustamisele. Toetame selle ulatuse raames tehtud tegevusi lõpuni. ”

“TURISM ON SOODSAM RUUM”

Ordu on tõmbekeskus ja seda külastavad igal aastal tuhanded turistid, rõhutas Boztepe hiljuti katkestatud lendude jätkamise olulisust. Mehmet Hilmi Güler ütles: “Armee pole ainult linn, kus 3 elab kuude kaupa. Meie eesmärk on muuta Ordu linnaks, kus 12 on kuu aega elav ja reisitav linn. Selles kontekstis jätkus taasalustatud suusavarjutamine, mis oli peatatud THK ja tsiviillennunduse peadirektoraadiga peetud läbirääkimiste ja kokkulepete tulemusel. Ordu suurlinna omavalitsusena jätkame oma tegevust, et oma turismikoogist rohkem aktsiaid saada. Kõigi nende tööde eesmärk, mida me ette võtame, on muuta armee rohkem avalikuks. "

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar