Hirmulised hetked Diyarbakır Batmani reisirongis

diyarbakir batmani reisirong õudushetki täis
diyarbakir batmani reisirong õudushetki täis

Diyarbakır Batman Reisirong visati Batmanis Zorava küla lähedal kividega.

Saadud teabe kohaselt kivistasid reisirongi lapsed Batmani Zorava küla lähedal. Välja visatud kivide tõttu purunesid rongi kivid ning vagunitesse sisenevate kivide kaudsed sõitjad kogesid hirmutavaid hetki. Batmani keskkonna vabatahtlike ühingu president Hasan Argünağa ütles, et Zorava küla lähedal Şırrıke Vahşete alevikku visatud kivi põhjustas peaaegu katastroofi. Kuhu me selle peaga läheme? Ma ei aktsepteeri rongidele kivide viskamise põhimõtet. Ta vastutab kõigi külaelanike eest. Perekondi, kes ei kaitse oma lapsi, tuleks kohaldada kõige karmimaid kriminaalkaristusi. (Batmansonsöz)

diyarbakir batmani reisirong õudushetki täis
diyarbakir batmani reisirong õudushetki täis

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar