Assoc. Dr Pelin Alpkökini visiit ESTRAMi

doc dr koirohi alpkokinden estrama külastus
doc dr koirohi alpkokinden estrama külastus

Istanbuli pealinna omavalitsuse raudteesüsteemi osakonna juhataja dots. Dr Pelin Alpkökin kohtus Eskişehiri kergraudteesüsteemis linnapea Büyükerşeniga ja sai teavet linnas toimuva transpordi kohta.

Juulis määrati Iisraeli pealinna linnapea Ekrem İmamoğlu raudteesüsteemi osakonna juhatajaks. Dr Pelin Alpkökin tuli Eskişehirisse uurima kohapealset kergraudteesüsteemi ja muid linnatöid, mida kodanikud eelistavad linnatranspordis. Eskişehiri kergliiklussüsteemi linnapea Büyükerşeni ja ESTRAMi ametnikega kohtunud Alpkökinit teavitati linnas toimuvast transpordist. Alpkökin rääkis, et tuli Eskişehirisse igapäevasele tehnilisele retkele ja imetles teda kõikjal, mida ta nägi. Mulle avaldas siin nähtust suurt muljet. Tänan hr Hodjat ja tema meeskonda külalislahkuse eest. ”

Büyükerşen väitis, et nad võtsid Alpkökini Eskişehiris väga hea meelega vastu. Ta on akadeemik, kes on oma hariduse omandanud Jaapanis, mis on oluline riik raudteesüsteemides. Usun, et Ekrem İmamoğlu toetab oma ideede, kogemuste ja töödega projekte, mida ta soovib Istanbulis rakendada. Hoiame nendega alati ühendust. Soovin talle edu eelseisvas protsessis. ”

Pärast teabe saamist ESTRAMi ametnikelt külastas Alpkökin ka teedeehituse hoolduse ja remondi direktoraati.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar