Ettevõtted, kus teadus- ja arendustegevuses on kõige rohkem naisi

ettevõtted, kus töötab kõige rohkem naisi
ettevõtted, kus töötab kõige rohkem naisi

valmistatud mu Turkishtime "R & D 250, Türgi Enamik ettevõtteid, kes tegelevad R & D kulutuste" Vastavalt teadusuuringute ekspertide R & D firma, mis töötab kõige naiste ASELSAN. 849 naiste teadus- ja arendustegevuse spetsialist töötab ASELSANis. Naisteekspertide hulgas järgnevad ASELSANile TUSAŞ ja Turkcell.

valmistatud mu Turkishtime ja xnumx't Türgi alates innovatsiooni ja R & D R & D 2013 kätt pulsil tänavu R & D keskus piires teadus ettevõtted, mis annavad tööd rohkem naisi eksperdid määrati ka. Selle aasta R & D 250i uurimistöö üks uuendusi on see, et see sisaldab teavet teadus- ja arendustegevuses töötavate naisspetsialistide arvu kohta. Türgi juhtiv R & D keskus naiste arvu, kes töötavad R & D xnumx'n meister kell ASELSAN. ASELSANi teadus- ja arenduskeskuses töötab 250i naissoost töötajad. ASELSANile järgneb TUSAŞ, teine ​​teadus- ja arendustegevuse 250 teadus- ja arendustegevuse ekspert koos 849 naissoost teadus- ja arendustegevuse spetsialistiga. Kolmas koht on põhinimekirjas kolmas

Turkcell. Turkcelli teadus- ja arenduskeskuses töötab 364i naissoost töötajad. On näha, et informaatika- ja telekommunikatsioonisektori ettevõtted paistavad silma teadus- ja arendustegevuse naissoost ekspertide arvu poolest. Esimesest 10-ist võtavad lisaks Turkcellile osa Netaş (naine 221), Siemens (naine 178 naine) ja Logo Yazılım (naine 167).

Üks sektoritest, kuhu on koondatud naiste teadus- ja arendusspetsialistid, on farmaatsiatooted. 36 maailma meditsiini farmaatsias ja Sanovel, 28 Sanofis, 26 Mustafa Nevzatis, 22 Polifarmas, 22 Arvenis, 18 Ali Raifis, 17 Akzo Nobelis ja teadus- ja arendusspetsialist Akzo Nobelis

Esimene 10 naissoost teadus- ja arendusspetsialistide arvu järgi
Sıralama Ettevõtte nimi Teadus- ja arenduskeskuses töötavate naissoost töötajate arv
1 ASELSAN ELECTRONIC INDUSTRY JA TRADE INC. 849
2 TAI - Türgi lennundus ja kosmosetööstus INC. 458
3 TURKCELL TECHNOLOGY TEADUSUURINGUD JA ARENDAMINE INC. 364
4 FORD OTOMOTİV SAN. Inc. 307
5 ARCELIK AS 268
6 HAVELSAN - HAVA ELEKTRONIK SANAYI VE TIC. Inc. 247
7 ROKETSAN ROKET SANAYI VE TIC. Inc. 231
8 NETAŞ TELEKOMMUNIKATSIOON INC 221
9 SIEMENS Türgi tööstuse. VE TİC. Inc. 178
10 LOGO YAZILIM SAN. VE TİC. Inc. 167

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar