Gaziray valmidus protsentides 99

gaziantepi metrooprojekt on valmis
gaziantepi metrooprojekt on valmis

Jätkub töö metrooprojektiga, mis plaanitakse ellu viia transpordiprobleemi lahendamiseks, mis on Gaziantepi üks suurimaid probleeme. Ressursside otsimine jätkub linnahaiglast algava metrooprojekti jaoks, mis ulatub jaamaväljakule. Gaziray ja Metro Projects Suurlinna omavalitsuse peasekretär Sezer Cihan ütles, et nad töötavad selle nimel, et lisada metrooprojekt keskvalitsuse investeeringute alla.

Puurimistööd viidi eelmisel aastal läbi Metro projekti raames, mis on lahendus Gaziantepi transpordiprobleemile. Metro Project, mis on üks suurlinna linnapea Fatma Şahini visiooniprojektidest, jätkub. Gaziantepi pealinna omavalitsuse peasekretär Sezer Cihan esines meie ajalehele avaldustega Gaziray ja Metro Projektide kohta.

“PROJEKTI VALMIS”

Er Me viime Gaziantepis läbi kahte tüüpi metrooprojekte. Meil on metrooprojekt liinil, mis algab Jaama väljakult, millest üks tuleb maa alla, kuni linnahaiglani. Tegime selle raske projekti rakendusprojekti. Oleme tasemel, kus pakkumise tegemisel näete metroos. Pärast Istanbuli Gaziantepi oleme ainus linn, kes on metrooprojekti jaoks valmis. Saadi ministeeriumi heakskiit metroo osas ja projekt viidi lõpule. Me ei korralda praegu ehitushanget. "Kas metrooprojekti saab teha riigi toel, kas leiame ressursse?" Me töötame probleemide kallal. ”

“KÜSITLUSED MINISTEERIMISEGA JÄTKUVAD”

Jätkates märkusi metropoliprojekti kohta ütles Sezer, et metroo metropoliprojektid sisalduvad meie presidendi valimisdeklaratsioonis. Jätkame läbirääkimisi ministeeriumiga. Meil on oma rajatised, kuid tegeleme metrooprojektiga, mis on Düzbaği projekti ja teiste projektidega, riigi toel. Pealinna omavalitsusena maksame endiselt sellele linnale tehtud infrastruktuuri võlga. Celal Dogan oli perioodil tubli töö, kuid tema võlga maksame endiselt. Seetõttu töötame selle nimel, et metrooprojekt kaasataks keskvalitsuse investeerimisprogrammi. Gaziray projekt õnnestus meil, vastasel juhul oleksime projekti jaoks kulutanud 2 miljardit TL. ”

“GAZİRAY PROTSENT LÕPETATAKSE 99I HINDEGA”

Cihan teatas, et Gaziray projekt, mis ulatub KÜSGET-ist kuni organiseeritud tööstustsoonini, oli lõpule viidud: „Gaziray projekt viidi lõpule kiirusega 99 ja meie peatused viidi lõpule. Oluline oli uue kohtumaja ja haiglate vahelise ala asetamine maa alla. Meie pealinna linnapeal oli selles osas väga olulisi algatusi. Tavaliselt ületaks see joon maad. Maad ületav joon jaotaks linna pooleks. Tegelikult hävitaksid paigaldatavad tohutud müürid linna urbanismi ja liikluse mõttes. ”

“REISIJATransport algab 2020is”

Sezer ütles, et Gaziray projekt on tehtud riigi toetusel. Dık Oleme selle projekti ehitanud riigi toetusel. Pakkumine 970 miljoni TL vahel tehti uue kohtumaja ja haiglate piirkonna vahel. Alustame selle nädala kaevamist. 5-kilomeetrine ala jääb maa alla. Töid on tehtud KÜSGEti piirkonnas 25 kilomeetrite piirkonnas. Meil on jaamas igakuine töökoht 3-4. Kui need protsessid on lõpule jõudnud, hakkame sõitjaid vedama. Pärast maa alla jõudmise protsessi lõppu hakkab 2020 vedama reisijaid Gazirays alates maist või juunist. ”

METRO PROJEKTIST

Gar-Düztepe-Hospital HRS (metroo) liinil on keskmiselt 10 kilomeetrit-9 jaamad ja 14 kilomeetrit-13 jaamad. Gar-GAÜN 15 juuli HRS (metroo) liini sõidukeid, sealhulgas kahte metrooliini, hakatakse kasutama juhita metroo mudeliga.

gazeteekspres

Praegused raudteepakkumised

Kohta 05

AusRAIL Plus mess ja konverents

Vahemik 3 @ 08: 00 - Vahemik 5 @ 17: 00
Kohta 05

Ülemaailmne raudteefestival

Vahemik 3 @ 08: 00 - Vahemik 5 @ 17: 00
Kohta 05

Hanketeade: Autorent koos juhiga

Vahemik 5 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar