GAZİULAŞ töötajad räägivad viipekeeles

gaziulase töötajad räägivad nüüd viipekeeles
gaziulase töötajad räägivad nüüd viipekeeles

Gaziantepi pealinna omavalitsuses antakse transpordiosakonna töötajate ettevõttesisese koolitustegevuse raames viipekeelekoolitusi. Suurlinna toetab vaegkuuljaid koos 750i töötajaga koolitusel, mille eesmärk on kuulmispuudega inimeste kohandamine ühiskonnaeluga.

Suurlinna omavalitsus, mis töötab vastavalt tunnuslausele Dostu sõbralik tõketeta linn, hakkas oma töötajatele viipekeeleõpet pakkuma, et pakkuda suhtlemist kuulmispuudega inimestega, kes tahavad igapäevaelus ühistranspordiga ühest kohast teise minna. Soovides muuta ühiskonna lahutamatuks osaks olevate puuetega kodanike elu lihtsamaks, pakub metropol pealinnas 3 iga päev kiirendatud koolitusi viipekeele töötajatele, keda tavaliselt õpetatakse 5i kuukursuse lõpus, et nad saaksid puuetega inimesteni jõuda kiiremini, kiiremini ja tõhusamalt. Töötajad, kes õppisid hea meelega puuetega inimeste ja tervishoiuteenuste osakonna viipekeele tõlgi Pınar İzci näidatud viipekeele tehnikaid, tänasid Suurlinna omavalitsust sellise olulise hariduse pakkumise eest.

Trammihooldusjaama Gaziantep Ulasim AS (GAZIULAS) Trammihooldusjaama teenindushoones koolitusel osalenud trammipeatuse turvatöötaja Şahin Kayhan ütles, et minu töökohas võtame päevas ühendust keskmiselt 3 tuhande inimesega. Selles numbris on ka puuetega kodanikke. Nad tahavad ka meiega ühendust võtta, kuid me ei saa sellest aru. Üritame suunata, kuid sellest ei piisa. Oleme võtnud kursusi tööga, mida vald on alustanud selliste kuulmispuudega inimeste jaoks ja aitame neid. Edaspidi pakume kursusega paremat ja tulemuslikumat suhtlust. ”

Gaziantepi kaarditöötluskeskuse liige Aziz Çelik ütles: uz. Oleme väga õnnelikud selle koolituse üle, mida pakkusid metropoliidi ülemused ja pealikud. Muidugi oli meil Gaziantep Cardi töötajana raske suhelda, kui meie puuetega kodanikud kavatsesid välja anda isikutunnistusi. Meil oli probleeme küsimuste esitamise ja vastuste saamisega. Tänu koolitusele, mille sain kaks päeva tagasi tulnud puudega kodaniku juures. Lahendasime sel hetkel probleemi ja mõistsime protsessi. See andis mulle teistsugust õnne ja põnevust. Kui koolitused on lõppenud, abistab mind viipekeel paremini.

GAZİULAŞ bussijuht Hasan Karakuş ütles: zaman Kui peatusime bussipeatuses, üritas meie puudega kodanik selgitada, kuhu ta tahab minna, kuid me ei saanud sellest aru. Enamik autojuhte on juhtunud meie sõpradega. Antud kursus oli väga kasulik. Kõlab meile eraldi keelena, justkui oleksime õppinud teist keelt. Harjutame pereliikmetega kodus. ”

Praegune raudteepakkumiste kalender

E 18

Pakkumise väljakuulutamine: autorendi teenus

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 18

Hanketeade: Infotehnoloogiasüsteemide hooldus- ja remonditeenused

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 18

Pakkumise väljakuulutamine: eraturvateenistus võetakse (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00

Raudteehangete uudiste otsing

Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar