Haydarpaşa jaam tuleks pakkumisobjektist eemaldada

haydarpasa gari tuleks pakkumisest välja jätta
haydarpasa gari tuleks pakkumisest välja jätta

Pärast Haydarpaşa jaama pakkumismenetlust Kadıköy Halkevi korraldatud intervjuus räägiti jaama ajaloost Haydarpaşa solidaarsuse võitlusest 14 aastat ja linna avalikke ruume.

Pärast osa Haydarpaşa raudteejaamast eelmisel nädalal pakkumismenetlusele läks Tugay Kartal, assots. Dr Looduskaitsespetsialist Gül Köksal ja Ühinenud Transporditöötajate Ametiühingu (BTS) president Hasan Bektaş.

Teave Haydarpaşa Solidaarsuse võitluse kohta alates 2005-ist ja jaama uusimast projektist, jaama töötajate ja ametiühingu kaasamine protsessi jätkus aruteluga selle kohta, kuidas tuleks suhtuda kasvava arestimisse.

Haydarpaşa eestkostetava jaam jääb alles

Lisaks ajaloolisele pärandile on Haydarpaşa ühistranspordi osas ka kriitilises kohas. Valitsuse poolt igal valimisperioodil valimiskampaaniana käivitatud kiirrongide kaudu mälestatakse raudteetransporti juhuslikult ja ebakindlalt. Vaekogu kritiseeris Haydarpaşa hinnangut hooldus- ja restaureerimisvajadusele kui ajaloolisele ruumile kui ruumi kapitalile.

Haydarpaşa ja Sirkeci'nin kui raudteejaam, tuleks jaam anda TCDD'nini kaalutlustes avalike huvide toimimisele, rõhutades, et institutsioon ei ole enam avalikkuse huvides üksnes poliitilistel eesmärkidel ja ilma teeneteta öeldakse, et nõudlus tõepoolest kaugeneb. Seetõttu rõhutati jaama revideerimise olulisust jaama funktsiooni täitmiseks.

Avalik huvi ja avalik kontroll on hädavajalikud

Öeldi, et avalike ruumide pakkumismenetluse objektiks muutmisega tekitatud äriprobleeme hinnati pigem kapitali kui avalikkuse kasulikkuse kaalumisel. Sel põhjusel rõhutati, et Haydarpaşa ei tohiks olla pakkumise objekt. Projektis nimetatud 11i restaureerimismaterjali ettevalmistamine on võimalik alles pärast 5i valmimist. Rõhutati, et kõik kodanikud ja asutused peaksid vaatama avalikkust puudutavaid projekte erinevast vaatenurgast.

Üritus toimus jaama ees igal pühapäeval 13.00-is Haydarpaşa Solidarity ja sellel nädalal 406-i üleskutsega. lõppes üleskutsega nädalale.

sendika.org

Praegune raudteepakkumiste kalender

Sool 12

Hanketeade: Infotehnoloogiasüsteemide tarnimine ja hooldus

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Sool 12

Hanketeade: Sivas Bostankaya rongireisijate vedu bussidega

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Pakkumise teadaanne: Ehitustööd

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar