İBB on asunud samme ..! Ohtude ennetamine metrooprojektides

ibb võttis meetmeid metrooprojektide ohu korral võetakse ettevaatusabinõusid
ibb võttis meetmeid metrooprojektide ohu korral võetakse ettevaatusabinõusid

IMM jätkab tööd metrooprojektide kallal, mille ehitamine on majanduslikel põhjustel peatatud. IMM raudteesüsteemide juhataja assoc. Dr Pelin Alpkökin ütles, et nad soovivad kõigepealt kindlustada projektid, mis võivad praegusel kujul ohtu kujutada, ja tuua need kohe ellu.

Istanbuli pealinna omavalitsus (IMM) jätkab tööd metrooprojektidega, mis algasid 2017is ja algasid juulis, kuid peatusid rahaliste probleemide tõttu. Başakşehir-Kayaşehiri metrooliini tööd kiirendati İBB presidendi Ekrem İmamoğlu käsuga tuvastada riskantne tunnelitootmine aeglustatud või peatatud projektides.

IMM raudteesüsteemide juhataja assoc. Dr Pelin Alpkökin uuris septembris alanud töid ja ütles: nedeniyle Kuna sellel on palju maju, kõrvaldame tunnelite ja püsiva pinnakatte viimisega praegusel hetkel ohu. Finantsuuringute jätkamise ajal tahame riskid kõrvaldada ja projekti alad tunnelisse ja selle pinnale kindlustada.

TÖÖ BASAKSEHIRI LINNAS HOSPITAALSES JAamas gaasi kiirus

Alpkökin uuris aprillis valminud 2017-kilomeetriliini ehitustöid, ehkki see algas 6,2-ist, omades viieprotsendilist osa. Soovime projekti Linnahaigla jaama ehituse lõpule viia ”.

Alpkökin andis teavet tööde kohta, mida nad alustasid Başakşehir-Kayaşehiri metrooliini šaht 1 lõigus, ja ütles: alar, alates 2018 juunist olid tööd peatatud. Ehkki maapinna struktuur on hea, on tunnelil palju maju, sekkusime sellesse tunnelisse ja alustasime tööd septembris. Sama uuring Kirazlı - Halkalı Joon mõlemas tunnelis. Kavatseme lõpule viia nende kahe projekti alalised pinnakattetööd 2020 aprillis. Nagu Ataşehir-Göztepe metrooliinil, tahame töödega uuesti alustada ja anda Istanbuli elanikele häid uudiseid. ”

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar