IETT ajakohastab oma kohti teadlikkuse tõstmiseks

iett uuendab oma kohti teadlikkuse tõstmiseks
iett uuendab oma kohti teadlikkuse tõstmiseks

İETT osutab Istanbuli teenuseid iga päev 3 bin 70 bussidega. puuetega, eakad, rasedad ja laste jaoks mõeldud kohad naistele mõeldud uuenduste jaoks. Busside salongi akende all hoiatussiltide asemel on istmed kaetud vaipkattega, millel on kujutatud vanureid, puuetega inimesi, rasedaid ja lastega naisi.

Istanbuli suurlinnavalitsus (IMM), üks väljakujunenud organisatsioone, IETT, andis president Ekrem İmamoğlu'nun korralduse teha korralduse suhtes positiivne diskrimineerimine. IETT, mis veab iga päev umbes 2 miljonit reisijat 3 tuhat 70 bussi, kavatseb eakatele, puuetega inimestele, rasedatele ja lastele mugava teekonnaga uue korralduse.

ISTUME ARV SUURENEB

Praegu on selle eesmärk teadlikkuse tõstmine ja reisijate rahulolu suurendamine uue rakendusega, mida testitakse vähestel bussidel. Busside siseruumides kaetakse akna all hoiatussiltide all vanurite, puuetega, rasedate ja istmeid tähistavate lastega kaaned. IETT töötab ka selle nimel, et suurendada erareisijatele reserveeritud 4 istekohtade arvu uutele bussidele 6-i.

KOLUKISA: “HOIATUSKOHAD EI LOE TEADLIKKUST”

IETT peadirektor Hamdi Alper Kolukısa juhtis tähelepanu, et kodanikud ei märganud eraistmete külgedel asuvaid hoiatussilte ja ütlesid: “Neid spetsiaalseid reisijaistmeid kasutavad mõnikord ka teised reisijad. See tähendab, et nendel istmetel on meie reisijatel keeruline sõita. ”

KÕIK TÖÖKOHAD PÄRAST JAANUARI

Uk Soovime, et meie reisijad panustaksid eriti selle teadlikkuse suurendamisse, järeldas uk Kolukısa. Meie eesmärk; teadvustada, et need istmed kuuluvad puuetega inimestele, eakatele, lastele ja rasedatele reisijatele. ”

Praegune raudteepakkumiste kalender

E 18

Pakkumise väljakuulutamine: autorendi teenus

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 18

Hanketeade: Infotehnoloogiasüsteemide hooldus- ja remonditeenused

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 18

Pakkumise väljakuulutamine: eraturvateenistus võetakse (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00

Raudteehangete uudiste otsing

Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar