Ilgazi mäesuusakeskus valmistub uueks hooajaks

ilgaz mäesuusakeskus valmistub uueks hooajaks
ilgaz mäesuusakeskus valmistub uueks hooajaks

Türgi Suusaliidu president Ali Oto, uuris ehituse jätkumise Ilgaz Mountain Ski tugevdada töökohal. Ali ajal Otoya vaatab Türgi Tarkan Suusaliidu juhatuse liige Soyak, Kastamonu Ski provintsi esindajate Firat Coskun Federation of Technical asjade Mustafa SAGLAM, Ilgaz Mountain Resort juht saab kaasnes Erdem ja National Team Coach Mohammed Kızılarslan.

Pärast ametivõimudelt teabe saamist tõste- ja köisraudteerajatiste ümberehitustööde ja hooldustööde kohta kohtus föderatsiooni president Ali Oto Kastamonu noorte- ja spordivaldkonna provintsidirektori Reşat Asrakiga. 1. Väites, et uuringud lõppevad 15 päevaga, teatas Ali Oto, et nad töötavad selle nimel, et vältida talvisel hooajal mingeid kinnitusi.

Türgi Suusaliidu president Ali siis kuberner Kastamonu Ilgaz uurimine toimus eesistumisel auto ta Yasar Black "talvehooajal Ettevalmistav kohtumine osales. Rahvusparkide piirkondliku direktoraadi korraldatud kohtumisel arutati ja lahendati enne uut hooaega Ilgazi mäel plaanitavad küsimused.

Praegune raudteepakkumiste kalender

Sool 19

Hanketeade: Side-, elektri-, telekommunikatsioonitehnoloogia tööd

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Sool 19

Hanketeade: Kütus ostetakse

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233

Raudteehangete uudiste otsing

Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar