Izmit Marinale sillutatud 400 Ton asfalt

izmit marina ton asfaltkattega
izmit marina ton asfaltkattega

Izmiti jahisadamas, kus kalalaevad ja restoranid halvendavad maanteed pärast seda, kui Kocaeli metropoliitne omavalitsus neid sillutas, naersid nii kaupmees kui ka merikuuri kodanik. Väljendades kaupmeeste rahulolu asfaldi prügimäele, tuli Izmiti Marina kaupmeeste kaubandussolidaarsuse ühing tänama Paadikalade restoranide omavalitsust. 200 meetri pikkus 9 meetri laiune tellingutee, 400 tonni asfaltkatet, millega kohtuvad suurlinnade meeskonnad.

BUYAKAKIN oli andnud juhised

Eriti päikeseloojangu poole tulid Izmit Marina elanikud jahti pidama korruptandiga õngemehi, kalapaate ja restorane, kes sundisid minema tahtvaid kodanikke. Ta tahtis parandada jahisadama teed, mis oli kaubanduses katki. Viimastel kuudel Marina sadamasse läinud Kocaeli suurlinnavalitsuse juht Tahir Büyükakın oli kohtunud ka kaupmeeste ja kodanikega ning käskinud piirkonna teid korrigeerida. Selles kontekstis sillutasid Marina Porti kai Suurlinna meeskonnad.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar