Kartepe köisraudtee pakkumise tühistamine

kartepe köisraudtee pakkumise tühistamine
kartepe köisraudtee pakkumise tühistamine

Eelmise perioodi ühe silmapaistvama päevakorra köisteede projekti leping tühistati

OLI AASTA

Loosungiga “Poole sajandi pikkune unistuse täideviimine XIVUMX Detsember 10 allkirjastas Kartepe kaabli Kartepe eelmise linnapea Hüseyin Üzülmez poolt ja leping allkirjastati umbes aasta tagasi.

100 MILJONIT naela

Imetleti köisraudtee projekti tulevikku, mille võitis Valter Elevators, mis hõlmas hotelli- ja ühiskondlikke seadmeid ning läks maksma umbes 100 miljonit naela. Uus president Mustafa Kocaman uuris konventsiooni oktoobris toimunud koosolekul ja ütles, et nad soovivad, et Kartepe võidaks köisraudtee projekti.

KOLMAPÄEV on täidetud

Leping lõppes selle nädala kolmapäeval. Ja Kartepe vald tühistas köisraudtee projekti lepingu Valter Elevaatoritega. Kõnealuse lepingu ülesütlemine tähendab projekti pakkumise tühistamist ja projekti ei alustata uuesti.

TEEDE KAART

Kartepe linnapea Mustafa Kocaman, kes on kindlalt otsustanud Kartepele köisteed pakkuda, on teekaardi suhtes uudishimulik. Abilinnapea Tahir Büyükakın arutab seda küsimust linnapeaga ja astub siis vajalikud sammud, kui ilmneb võimalus, et valla ressursse pakutakse uuesti. (Enkocael)

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar