Kocaeli kasvuhoonegaaside inventuur ja kliimamuutuste tegevuskava on valmis

kasvuhoonegaaside inventuur ja kliimamuutuste tegevuskava
kasvuhoonegaaside inventuur ja kliimamuutuste tegevuskava

Toplantı - Ühiste jõupingutuste toetamine kliimamuutuste valdkonnas ”Kocaeli kohtumine, mida rahastas Euroopa Liit ja kes oli keskkonna- ja linnastumisministeeriumi abisaaja, toimus Hiltoni hotellis. Pealinna linnavalitsuse koostatud „Kocaeli kasvuhoonegaaside inventuuri ja kliimamuutuste tegevuskava” jagati avalikkusele.

3 PÄEVAÕPE PROGRAMM

Euroopa Liidu raames Türgi Financial Koostöö, Keskkond ja läbi ministeeriumi linnaplaneerimise toetamine kliimamuutuste Area ühiseid jõupingutusi Project "raames Istanbul Hilton Hotel ametiasutustes ja kodanikuühiskonna toimus 3 päeva koolitusprogrammi, milles osalesid organisatsiooni esindajad. Suurlinna vallavalitsuse ettevalmistatud kohtumisel “Kocaeli kasvuhoonegaaside inventuur ja kliimamuutuste tegevuskava” arutati paljudes küsimustes kliimamuutusi.

KLIIMAALNE LINN

Suurlinna linnavalitsuse koostatud kliimamuutuste vastu võitlemise projektiga, mis on üks suuremaid probleeme, millega inimkond 21 sajandil silmitsi seisis, eesmärk on muuta Kocaeli kliimasõbralikuks linnuks, kes võitleb süstemaatiliselt kliimamuutuste vastu. Keskkonnakaitse ja -kontrolli osakonna presidentuuri keskkonnakaitse osakonna juhataja Mesut Linna mastaabis koostatud inventuuri koostatud ettekandes väljendati kõigi heitmeallikate jurisdiktsiooni alla kuuluvat Kocaeli metropoliidi omavalitsust.

KASVUHOONE ENNETUSTÖÖD

Ettekandes nenditi, et Kocaeli kasvuhoonegaaside inventuur, C40 Cities kliimajuhtimisrühm, Rahvusvaheline Kohalike Keskkonnaalgatuste Nõukogu ja Maailmaressursside Instituut valmistati ette vastavalt 2014is aastal koostatud ja kohalike omavalitsuste laialdaselt kasutatavale lokaalsele kasvuhoonegaaside heitkoguste protokollile. Kocaeli kliimamuutuste tegevuskava ja tegevusala 6 kokku 16 ja 54 tegevus kokku loodi esitluses, kus arutati, et energiasektorist pärit kasvuhoonegaaside heitkoguste kontrolli auditi kava koostamine oli arutusel.

TEGEVUSKAVA

Lisaks toimus selles valdkonnas tööstussektoris kasvuhoonegaaside heitkoguste seire ja aruandluse ajal kontrollimise võimaldamine, jäätmehoolduse rajatistes tõhusa auditiprogrammi ettevalmistamine ja auditite läbiviimine. Ehkki jäätmehoidlate kasvuhoonegaaside heitkoguste uuringute ja inspekteerimiste läbiviimine on esimees, tuleneb linna kasvuhoonegaaside koguheitest kõige olulisem osa transpordisektorist. Heitmete osas on Kocaeli pealinna omavalitsus juba laiendanud jalgrataste kasutamist, alternatiivkütusel töötavat ühistranspordi parki ja kergraudteesüsteemi uuringuid.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar