Kiirrong Teknosab laieneb Karacabeyle ja Bandırmale ..!

karacabeye kiirrong
karacabeye kiirrong

Hiljuti; Kui Karacabey jätkas kiiret arengut koos sotsiaalsete, kultuuriliste ja majanduslike arengutega, tuli uus investeering, mis annaks linnaosale suure panuse.

Karacabey linnapea Ali Özkan, Ak partei ringkonna president Ertem İşcan'la ütles oma avalduses, et seekord on kiirrongiga Karacabey transpordi päevakorras ja piirkonda hõlmav projekt lõpetas etapi, ringkond saab kasu 2i erinevatest peatustest ja raudteedest.

Abilinnapea Ali Özkan andis Ankaras projekti erinevatele üksikasjadele oma kontaktides arutelu teel maakonna elanikele häid uudiseid.

Suur võimalus Karacabeyle

Özkan ütles: “Istanbuli - İzmiri kiirteel on olnud tõsine võimalus nii meie regiooni turismile ja põllumajandustegevusele kui ka tööstusele. See, et oleme oma riigi kahe olulise metropoli kaugusel kõige rohkem 2 tundi, teeb meie regiooni paljudes piirkondades atraktiivseks. Kiirrongide lisandumisega on toimunud meie piirkonna oluline areng. Bileciku ja Bandırma vaheline lava koosneb kahest peatusest meie linnas. Rongiliini teine ​​reisijate peatus, mis asub kauba- ja reisijate peatuskohana TEKNOSABis, asub meie Taşlıki naabruses. Kiirrongiliin tagab meie linnale transpordivahendid, mida paljudes linnades kauba- ja reisijateveol pole saadaval. Olgu see ilus areng meie linnaosale kasulik. Plaanime neid ja uusi projekte tulevikuks kõigis aspektides. ”

Praegused raudteepakkumised

tsaar 11

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar