Kocaelis ohutu transpordi jaoks kontrollitud avalikke busse

kontrollitud ühistranspordi bussid ohutu transpordi osas
kontrollitud ühistranspordi bussid ohutu transpordi osas

Kocaeli Pealinna omavalitsuse transpordi- ja liikluskorraldusosakond ning koostöös järelevalve all tegutseva ühissõidukite ühistu Izmiti rajooni politseiosakonnaga. Kontrollide käigus kontrolliti bussijuhtide dokumente, alkoholi kontrolli ja seda, kas need vastavad UKOME ühistranspordi eeskirjadele.

40 SÕIDUKI KONTROLLITAKSE

Sõltuvalt ühistulistest avaliku bussi ülevaatustest osalesid ka suurlinna omavalitsuste transpordikontrolli meeskonnad ja liikluspolitseinikud ning avaliku korra politseinikud. Lisaks eraviisilistele bussidele kontrollisid meeskonnad ka reisijateveokeid. Kontrollide käigus kontrolliti 40-i sõidukeid, et kontrollida, kas sõidukijuhid järgivad UKOME ühistranspordi eeskirjade, alkoholi kontrolli ja juhiloa reegleid. 12 sõidukit, mis ei vastanud reeglitele, karistati.

PERIOODILISED KONTROLLID EDASI

Pealinna omavalitsuse transpordi- ja liikluskorralduse osakonnaga ühendatud meeskonnad kontrollivad regulaarselt linnaosade vahel kontrollitavaid reisijateveosõidukeid ja eraviisilisi ühissõidukibusse. Transpordi järelevalve meeskonnad, mille määravad kindlaks juhi riided, varisemine, igapäevase liikumisprogrammi järgimine, reisijateveo arv, kas reisijaid võetakse jaamast või mitte, et järgida rangelt järgitavaid eeskirju.

Praegune raudteepakkumiste kalender

E 18

Pakkumise väljakuulutamine: autorendi teenus

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 18

Hanketeade: Infotehnoloogiasüsteemide hooldus- ja remonditeenused

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 18

Pakkumise väljakuulutamine: eraturvateenistus võetakse (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar