Liikluse korraldus Eynerce ristmikul

liikluse korraldus
liikluse korraldus

Kocaeli pealinna omavalitsus jätkab projekti Eynerce ristmik - Yavuz Sultan Selimi tänava ühendustee rajamist, et hõlbustada Dilovası linnaosa keskuse sisenemist idaküljelt. Projekti käigus teostatakse ristmike paigutus Eynerce ristmiku Dilovası sissepääsu juures. Ristmikharu, mis tagab Izmitist suuna Dilovasıle, hoitakse kuni tööde lõpuleviimiseni suletuks. Izmit Dilovası suunast tulevad sõidukid tahavad siseneda, Eynerce'i ristmiku ristmikul, kasutades muid alternatiivseid harusid, võib siseneda linnaosa keskusesse.

AJUTINE LÄHENEMISVIIS

Sõidukid kasutavad määratud ajutist marsruuti Dilovası sisenemisvarre asemel, mis suletakse teisipäeval 15 oktoobril 2019 algavate ristmike korralduse tõttu. Izmiti suunast tulevad sõidukid, mis ületavad pärast ringkonna keskpunkti naasmist silla ristmikul vastassuunas asuva silla, jõuavad Dilovasıni. Teadusosakonna poolt läbiviidavad ristmikud on kavandatud võimalikult kiiresti lõpule viia.

ÜHENDUSRAD JA RETRO ÜHENDUS

Projekti raames pakuvad olulist rajatist olemasolev Eynerce'i ristmik, järgmine ringtee ja ühendustee. Juurdepääs Dilovası linnaosa keskusele Izmiti suunast tagatakse otse kõrvalteega. Uue ehitatava tänavaga lõdvestub nii transport kui ka piirkonna nägu.

RAHVUSVAHELISE SISSESÕITMINE ON LIHTSAM

D-100 maanteel asuval Eynerce ristmikul on Dilovası kesklinna transportimisel oluline roll. Dilovası linnaosa D-100 maantee kõrvaltee (Yavuz Sultan Selimi tänav) toimib praegu kahesuunalisena. Kuna tee järjepidevust ei ole võimalik saavutada D-100 ja külgtee vahelise kõrguste erinevuse tõttu, pääseb D-100 maanteele kaudselt teiste teede kaudu Dilovası linna. Uue projektiga see probleem likvideeritakse ning transport linnaosa keskusesse muutub organiseeritumaks ja lihtsamaks.

Praegune raudteepakkumiste kalender

Sool 19

Hanketeade: Side-, elektri-, telekommunikatsioonitehnoloogia tööd

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Sool 19

Hanketeade: Kütus ostetakse

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233

Raudteehangete uudiste otsing

Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar