Kayseri Transportation Inc.-i meelt avaldav tervitusmett

metmetcige tervitus kayseris
metmetcige tervitus kayseris

Tere tulemast ettevõttele Kayseri Transportation Inc. Nad lugesid enne vahetuse algust riigihümni ja toetasid rahukevade toimimist.

Pärast Kayseri pealinna valla noore KAYMEK-i toetust Kartali kevadkalmistule, külastades Kartali märtrite kalmistut ja kirjutades Mehmetçikule sõnumeid, pakkus tuge ka Ulasim AS. tulid töötajad. Enne vahetuse algust loeb Ulasim ühiselt riigihümni kolmandat mandrit. personal, saluut peatus ja "Mehmetçiğimizimiz pool" edastas sõnumi.

Märkimisväärset tuge sai operatsioonile Peace Spring operatsiooniettevõttest Transpordiettevõte, mis on üks Pealinna valla ettevõtteid. Transport Inc töötajad lugesid riigihümni kolmandat mandrit, andes sõduritele enne vahetuse algust tervituse.

“Ma olen juba ammusest ajast elanud vabaks, elan ka vabaks.
Milline hull jama mind tabab? Ma olen üllatunud!
Ma olen nagu möirgav üleujutus, närides mulle, ületades.
Tırımım mäed, ma ei mahu suurtesse, kannan ” töötajad, „Transport rahu kevadistel operatsioonidel Inc. Me seisame Mehmetçikimizi kõrval ”.

Praegune raudteepakkumiste kalender

tsaar 13

Pakkumise teadaanne: Ehitustööd

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Hanketeade: toitlustus

November 13 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Pakkumise teade: Osta akut

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar