ORBEL on alandanud õpilaste hindu!

orbel alandas õpilaste hindu
orbel alandas õpilaste hindu

Ordu suurlinnaosa tütarettevõte ORBEL A.Ş tegi kampaaniat Boztepe köisraudtee, Tagurpidi maja ja Boztepe seikluspargi kasutustasude eest.

Uuringu eesmärk on anda õpilastele erinev vaatenurk ja parandada nende silmaringi.

UF-ÕPILASTE Horisont areneb

Väites, et ORBEL ei ole aktsiaselts, ei saa selle teenuseid tasuta pakkuda, ütles ORBELi tegevjuht Muhammet GÜNAYDIN: “ORBEL A.Ş. Kuna me ei saa teenuseid täiesti tasuta teha, kuna oleme aktsiaselts, joonistame nende teenuste miinimumväärtuse nii palju kui võimalik. Sel moel tulevad üliõpilased, kes pole isegi meie provintsis merd näinud, kesklinna, et nendest võimalustest väga vähe kasu saada. Usun, et sellised rajatised nagu Köisraudtee, Tagurpidi Maja ja Seikluspark, mida paljudes linnades pole, parandavad õpilaste väljavaateid ja silmaringi. ”

KAMPAANIA 31 VÕIB KOHALDADA 2020I

Kampaania raames vähemalt 10 ühe päeva jooksul ja kõige rohkem 100 koolirühmade ruumid; Toimingud tuleb läbi viia rühmade kaupa, mitte eraldi, ja ORBEL A.Ş-le tuleb tasuda ettemaksed ORBEL A.Ş-le kirjalikult vähemalt 10 päeva ette.

31 mai Hinnad kehtivad kuni 2020.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar