KARDEMİRis põletatud uuendatud kõrgahju

põletas Kardemir kõrge kolde
põletas Kardemir kõrge kolde

Karabüki raua- ja terasetehastes (KARDEMİR) juunis peatatud 10 kõrgahju 4 vallandati tseremooniaga pärast 112-i päeva renoveerimistöid. Tseremoonial täiskoosseisuna osalenud ettevõtte juhatuse liikmed alustasid tootmist ahju süütamisega tõrvikutega, mis pärast kõnesid ja palveid põletati.

Kõrgahjus tehti piirkondlikke soomusvahetusi, mida uuendati umbes 85.000.000 TL kuludega, ja ahju tootmisvõimsust suurendati 10 tonnini 550.000i suurendamisega. Renoveerimise raames uuendati ja kaasajastati kõiki ahju jahutussüsteeme, tulekindlaid tehasid, valukodasid, hüdraulilisi torustikke, elektriautomaatika kaableid ja ahjusid.

Meie ettevõtte peadirektor, kes andis tulistamistseremoonial teavet investeerimisprotsessi kohta. Hüseyin Soykan teatas, et renoveerimistöödest võtsid osa 250i investeerimismeeskond, mis koosneb KARDEMİRi töötajatest ning kodumaiste ja rahvusvaheliste tarnijate töötajatest. Soykan tõi välja, et 112 päeva kestnud kooskõlastatud töö tulemusel realiseeriti 2.650 tonni terast ja 2200 tonni tulekindlate materjalide lahtimonteerimist ja paigaldamist. tonni 85-ist 450-i.

Oma kõnes ütles meie ettevõtte peadirektor, kes ütles, et kõrgahju direktoraat kasutab seda võimsust kindlasti maksimaalselt. Hüseyin Soykan; Orum sooviks õnnitleda kõiki oma kolleege, kes panustasid sellesse jõupingutusse, sealhulgas kõrgahju personali, kõiki operatsiooni-, investeeringu- ja ostupersonali ning kõiki neid, kes aitasid kaasa sellele olulisele hooldusele ja tootmisvõimsuse suurendamisele. ” Samuti tänas Soykan direktorite nõukogu nägemuse ja toetuse eest, mida on meie ettevõttele vaja 3.5 miljoni tonni aastas tootmiseesmärgi saavutamiseks, ja lõpetas kõne, milles ta avaldas lootust, et uus 4 kõrgahjuga saab meie ettevõttele viljakat kasu: “Kardemir kasvab, Karabük kasvab, meie riik kasvab tamam.

KARDEMİRi esimees Kamil Güleç juhtis enne süütamist oma kõnes tähelepanu ettevõtte insenerivõimetele. Güleç ütles: “25 aastaid tagasi ei saanud me ise ühtegi sellist ümberjutustamist teha, vaid meil oli meeskond väljastpoolt. Pärast erastamist viime kõik investeeringud ise läbi. Teeme selle koos oma ettevõtte inseneri, töötaja, töömehe ja töötajaga. See pihustab vett meie südamesse. Kardemir A.Ş on meie riigis esimene ettevõte, kes asutas eraettevõttena kõrgahju. Selle saavutasime oma inseneride, töötajate ja töötajatega. Nagu meie peadirektor ütles, selles kõrgahjus ei tee me mitte ainult investeeringut, vaid ka tootmisvõimsuse suurendamist. Tänan kõiki, kes oma panuse andsid. See on väga oluline investeering. Mis kõige tähtsam - see investeering tehakse sel viisil ilma kellegi ninata. Selle töö saavutamine on tööõnnetus. Seetõttu õnnitlen ka meie sõpru. Ehitame veel ühe ahju, et suurendada 3,5 miljonit tonni võimsust. See investeering realiseerub tuleval aastal ja oleme ettevõte, mis on saavutanud tegeliku võimsuse 3,5 miljonit tonni. Buddha on meie üle uhke. Tahaksin tänada kogu 250i töötajaid, kes siin aitasid. Tänan kõiki Kardemiri töötajaid ja töötajaid. Tänan meie juhatust. Kui meie juhatus ei tee neid investeerimisotsuseid, pole ükski neist võimalik. Samuti õnnitlen ja tänan neid eraldi. Ma soovin, et see ahi oleks teile hea. Kas see võib olla soodne. ”

2 muunduri võimsuse suurendamine, mis jätkub KARDEMİRi terasetehase piirkonnas, uues lubjavabrikus ja 4is. Pidevad investeeringud valumasinatesse loodetakse lõpule viia ja kasutusele võtta lähipäevil.

Praegune raudteepakkumiste kalender

Sool 19

Hanketeade: Side-, elektri-, telekommunikatsioonitehnoloogia tööd

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Sool 19

Hanketeade: Kütus ostetakse

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233

Raudteehangete uudiste otsing

Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar