Kocaelis valmistatud 4i eraldiseisev marsruutimiskorraldus

tehti kocaelide eraldi liini paigutus
tehti kocaelide eraldi liini paigutus

Kocaeli Pealinna omavalitsuse ühistranspordi osakond ja TransportationPark A.Ş. pakuvad ühistranspordi teenuseid 93 bussidega erinevatel marsruutidel üle Kocaeli. Kohalikele linnaosadele, kes elavad vastavalt suurlinna korralduse saavutamise nõudmistele, tehakse kodanikke. Sellest lähtuvalt tehti liinidel 254 ja 59 marsruudimuudatusi. Kui muudetud 71 liini viimane peatus oli Lääniterminal kui Tüysüzleri hoiukeskus, siis liin 71, mis tegutseb üy Tüysüzler-Beyhan-Gültepe-Cumhuriyet Parkina, tühistati.

NUMBER Rida
NUMBER Rida

LINNA marsruudi reguleerimine numbriga 59

Tüysüzler-Turgut-Cumhuriyet Park ile-nimelise liini marsruut tähisega 59 korraldati ümber Tüysüzler-Turgut-Atatürki puiestee-İzmitkent majade-liikluse haru direktoraadiks .. Uue korraldusega pikendati Cumhuriyet pargi viimast peatust Devrani tänavana ja Necati Gençoğlu kultuurikeskusena. Selles kontekstis Tüysüzleri rajoonis, Turguti rajoonis ja vaatluskeskuses elavad kodanikud; M.Ali Pasha, Üçyol, Vana Istanbuli tee, Asri kalmistu, Izmitkenti majad, Tuana majad pääsevad ühe sõidukiga. Lisaks vähendatakse Izmitkenti elukohtade ja kesklinna vahel liikuvate kodanike 33-liini sõidukite tihedust. Lõpuks saavad 59-i sõidukeid kasutavad kodanikud tasuta kasutada 58-liini sõidukeid raudteejaamast ja Republic Parki ülekandepunktidest.

NUMBER Rida
NUMBER Rida

LINNA marsruudi reguleerimine numbriga 71

Liinil Tüysüzler-Beyhan-Gültepe-Cumhuriyet Park ile, mille tähis on number 55, on ümber korraldatud marsruut „Tavşantepe - Bekirdere - Üçyol - Riiklik haigla - Cumhuriyet Park -Gültepe-Tüysüzler ile tähisega XNUM”. Uue korraldusega liin 71 tühistati ja 55 liini viimane peatus, West Terminal, laiendati Karvadeta Hoiukeskusele. Selles kontekstis Tüysüzleri kvartalis, Beyhan Streeti, Gültepe ja Fatih linnaosas elavad kodanikud; M. Ali Pasha, Üçyol, Bekirdere, Lubjakarjäärid ja Tavşantepe regioon pääsevad ühe sõidukiga. Meie kodanikud, kes kasutavad 71 liini sõidukeid, saavad tasuta kasutada 71 ja 111 liini sõidukeid Leyla Atakan Streeti politseijaoskonnast ja Cumhuriyet Parki ülekandepunktidest.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar