Raud siiditee 275 tuhat tonni laaditud

raud siiditee
raud siiditee

Transpordi- ja taristuminister Cahit Turhan, president Recep Tayyip Erdogan 30 oktoober 2017'de, mille avas Baku-Thbilisi-Kars (BTK) raudteeliin, mille koormus on kahe aasta jooksul 275 tuhat tonni, ütles ta.

Turhan teatas, et liin muudab Euroopa, Kesk-Aasia, Hiina ja Lähis-Ida telje kõige ökonoomsemaks, ohutumaks ja käepäraseimaks marsruudiks ning teatas, et TCDD ja Kasahstani KTZ vahel sõlmitud konteinerite vahendamise lepingu kaudu soovitakse suurendada eksporti Kasahstani. Turhan teatas, et nimetatud liinil alustatud raudteetranspordi abil on Venemaalt loodud uus põhja-lõuna koridor, ja ütles, et sellest koridorist İskenderuni on alustatud regulaarseid terasvaltsplekkide vedusid. Türgi, Aserbaidžaan ja Venemaa vahel sõlmitud BTK raudtee marsruuti raudtee Venemaaga üle kooskõlas vastastikuse mõistmise memorandumi koostöö lühiajaliselt 1 miljonit tonni, samas keskpikas perspektiivis 3 et 5 miljonit tonni kivisütt, teravilja ja on suunatud metallist veavad "ütles ta.

ESIMENE KOORMUSRONG MARMARAY JÄRGI

Turhan ütles, et esimene Sino-Euroopa rong, mis koosneb elektroonilistest komponentidest ja 42 vagunitest, väljub üle Raudse siiditee, ütles rong kuni rongini samal ajal. Esimene on see, et see on esimene rong, mis Hiinast Euroopasse tehakse keskmise koridori, Raudse siiditee kaudu, ja teine ​​on esimene rahvusvaheline kaubarong, mis läbib Marmaray väina torustiku. ” (HOMMIK)

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar