Railmansi väljaõpe mehhanistidele Batman Diyarbakıri liinil

raymani koolitus mehaaniku jaoks
raymani koolitus mehaaniku jaoks

Seoses vajadusega muuta Batmani-Diyarbakıri raudteel, kus iga päev sõidab umbes 15 tuhat inimest, aktiivset raudteevõrku raudteetranspordiks, Batmani järelsõna ajaleht hakkas tulemusi andma. Batman-Diyarbakıri rongiliini töötajad kutsuti raudteetranspordi väljaõppele.

JUHUSLIKU RISKI VÄHENDAMINE

Batmani ja Diyarbakıri vahel aktiivse 90-kilomeetrise raudtee ümberkujundamine raudteesüsteemiks, riigi kasum raudteetranspordiettevõttelt, vähemalt tuhande inimese vedu raudteel igal ajal, kutsub üles vähendama õnnetusi ja õhusaastet, vähendades sõidukiliiklust Batman-Diyarbakıri raudteel. see algas. Tuhanded raudteetranspordi taotlusel kogutud allkirjad jõudsid vastavatesse kohtadesse ja küsimus edastati Diyarbakıri ajakirjandusele, parlamendile ja ministeeriumidele. Pärast avalikku arvamust Batmanis ja Diyarbakiris hakati arvestama rebuse nõudmistega. Batmani ja Diyarbakiri piirkonna masinistid kutsuti raudteele koolitama. Ühinenud transporditöötajate ametiühingu (BTS) Diyarbakir filiaali president Nusret Basmaci, lähinädalatel korraldatakse bussitreeninguid rühmade kaupa, ütles ta.

Praegune raudteepakkumiste kalender

Sool 12

Hanketeade: Infotehnoloogiasüsteemide tarnimine ja hooldus

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Sool 12

Hanketeade: Sivas Bostankaya rongireisijate vedu bussidega

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Pakkumise teadaanne: Ehitustööd

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar