Ühistranspordi juhtide realistlik koolitus mobiilse bussisimulaatoriga

realistlik koolitus ühistranspordi juhtidele liikuva bussisimulaatoriga
realistlik koolitus ühistranspordi juhtidele liikuva bussisimulaatoriga

Pärast teoreetilisi koolitusi pakub Kocaeli suurlinna piirkonna transpordi- ja liikluskorralduse osakond praktilisi simulatsioonikoolitusi suurlinna ühistranspordi juhtidele, kes veavad päevas 65 tuhat reisijat. Asub väheseid linnu Türgi "Moving Bus Simulator" ühistransporti kasutades bussijuhid virtuaalkeskkonnas kõigis ilmastikutingimustes. Autojuhid saavad tõelise sõidukogemuse.

OHUTU TRANSPORT

Kodanikud vaja pakkuda kvaliteetset ja usaldusväärset ühistranspordi teenuse Türgi noorim laevastiku Kocaeli Metropolitan vald, seda teenust hoides liiklusohutuse esirinnas. Sellega seoses pakub ühistranspordi autojuhid pärast teoreetilisi ja praktilisi koolitusi „Mobiilse bussi simulatsiooni eğitim koolitusi.

SÕIDUKITE S simulatsioonikoolitus

Transpordi ja liikluse korraldamise osakonna ühistranspordi osakonna direktoraadi koolitusüksuse koolituskursuste raames saavad autojuhid teoreetilist ja praktilist koolitust alates 2013-ist. Pärast teoreetilise koolituse läbimist osalevad sõidukijuhid simulatsioonikoolitustel, mille käigus katsetatakse paljusid sõidukisiseseid ja sõidukiväliseid reegleid, et arendada sõiduoskust ja võimaldada juhtidel sõidukiliiklus varustada.

SÕIDUKI KASUTAMINE KÕIKidel tingimustel

Türgi, ainult üks modelleerijad asub tükki 4 seade "Moving Bus Simulator" praktikas ühistranspordi juhtide, lumine, päikeseline, vihmane, ja udune ilm võimalusi väga intensiivne, intensiivne, vähem intensiivne realism virtuaalses keskkonnas erinevaid võimalusi nagu liiklus suurenenud nii bussi kasutades. Koolitused, mis viiakse läbi asjatundlike koolitajate ja ühistranspordi juhtide järelevalve all; kiirus, pidurdamine, signaalimine, peatumine ja sõitjate jaamast välja viimine, näiteks kütusekulu ja paljude etappide edukas läbimine, rakendades ülesande käigus omandatud teadlikkust, on linnatransport turvalisem ja säästlikum sõidu eksponaadid. Ühistranspordi autojuhtidel, kes on edukad Kocaeli linnatranspordi peamiste marsruutide simuleerimisel, on õigus koolituse lõpus saada sertifikaadid ja elektrooniline juhikaart.

Praegune raudteepakkumiste kalender

E 11

Pakkumise teadaanne: tarkvara ja tugiteenused

November 11 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 11

Pakkumise väljakuulutamine: Work Place Doctor Service

November 11 @ 11: 30 - 12: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 11

Hanketeade: TÜLOMSAŞ 2020 aasta lao-, tarne- ja transporditeenused

November 11 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar