KARDEMİR käivitas sõdurisabaga uusi investeeringuid

sõdurite tervitustega tellis kardemir uusi investeeringuid
sõdurite tervitustega tellis kardemir uusi investeeringuid

10 Kardemir 2, mis peatati juunis. Pärast 124i päeva võimsuse suurendamise ja renoveerimise-moderniseerimise investeeringuid telliti uus lubjatehas uuesti kasutusele täna toimuva tseremooniaga. Direktorite nõukogu liikmed, kes osalesid tseremoonial täiskoosseisuna, avasid pärast kõnesid ja palveid uued rajatised, tegid tervituse meie kangelassõduritele operatsioonis Peace Spring.

Aastane 50 tuhat tonni võimsuse suurenemine saavutati muunduriga 2, mida uuendati umbes 297 miljoni TL kuluga. Renoveerimise raames suurendati muundurite valamise mahtu 90 tonnidelt 120 tonnidele, samas kui kogu terasepoe infrastruktuur, näiteks tolmu hoidmise süsteemid, saali tugevdused, uued terasest ja räbustangid, talla teisaldamise autod ja kraanasüsteemid, kohandati aastase 3,5 miljoni tonni tootmisvõimsusega.

Täna avatud teine ​​tehas on uus lubjatehas. 260 tonni päevas lubjavabriku asemel rajati vastavalt kasvavale tootmisvõimsusele uus lubjatehas, mille võimsus on 425 tonni päevas. Rajatise jaoks kulus 10 miljonit TL.

Uute rajatiste kasutuselevõtu tõttu toimus esimene tseremoonia Çelikhane Konverteri juhtimisruumis. Siin asub ettevõtte peadirektor, kes annab teavet investeerimisprotsessi kohta. Hüseyin Soykan tuletas meelde, et Kardemir muutis pärast erastamist oma terasetootmise meetodit ja alustas terase tootmist hapnikumuundurites, jättes terasetootmise Siemens Martini karjääridesse. Kuni 2014 aastani oli 90'ar tonni 2 muunduri valamismahtu, mis tootis terasetootmist Kardemir'in, 120 tonni kolmanda muunduri tootmist, mis telliti tootmise kuupäeval, suurendades Soykani, 90 tonni valandite täna kasutusele võetud 120 tonni valandite valandeid. Koos muunduriga märkis Kardemir, et esmakordselt oma ajaloos on vedelterase tootmisvõimsus teoreetiliselt jõudnud 2 miljoni tonnini. Soykan ütles: isi Kõige tähtsam on see, et teeme need renoveerimise ja võimsuse suurendamise investeeringud oma jõupingutuste, oma projektimeeskondade, oma inseneri- ja projekteerimisvõimaluste ning sidusettevõtete tootmisvõimaluste abil. Jällegi oleme selle tehase varustanud automaatika ja nivoo süsteemidega, mis on eriti vajalikud kõrge lisandväärtusega terase tootmiseks. Oleme oma terasetootmise aegu lühendanud. 3,2 päeva jooksul oleme teinud muunduri, mille valamisvõimsus on null 124 tonni. Oleme kogu terasepoes uuendanud kogu infrastruktuuri. ” Märkides, et moderniseerimisinvesteeringutega saavutati ainult võimsuse suurendamine, aga ka metoodika töötati välja eesmärgiga toota terast eriti masinate tootmise, auto- ja kaitsetööstusele, ütles Soykan, et “kõik need koosnevad meeskonnast, kuhu kuulub umbes 120 inimest meie investeerimiskontsernist, operatsioonigrupist ja tarnijatest - 170. päeval ja ilma tööõnnetusteta valmisid need plaanipäraselt. Nendel rasketel päevadel on meil hea meel teha uusi investeeringuid ja olla uues tööhõives abiks. Soovin tänada ja õnnitleda kõiki oma meeskonnakaaslasi, sidusettevõtteid ning kõiki kohalikke ja välismaiseid tarnijaid nende pingutuste eest. Hea, õnnistatud. Valame koos otsaesise ja vaimuhigi ning jätkame Kardemiri kasvatamist ja panustame oma riiki.

Nr kõrvalekaldeid 3.5 MILLION / TON TARGET

Kardemiri direktorite nõukogu esimees Kamil Güleç avaldas oma kõnes enne uue terasevabriku avamist pärast põnevuse taaskasutamise erastamist järgmist:

23-24 aastaid tagasi kogesin selles juhtimisruumis tänapäevase tehnoloogia algust ja muutust. Sel ajal maailmale jäänud tehnoloogiaga Siemens Martini karjäärides toodetud Kardemir muutis terasetootmise viisi uue tehnoloogiaga. Kuna seda ei saanud nii vana tehnoloogiaga jätkata ja tehnoloogilised muudatused tuli teha kohe. Seejärel tehti see muudatus ja muundurisüsteem lülitati sisse. See saavutati rasketes tingimustes. Nii lugu algas ja asusime teele 90i tonnimuunduritega. Liikusime valuplokkide valamisest pideva valusüsteemi juurde. Siis 3. Tegime muunduri. Täna suurendame ühe muunduri võimsust 90-ist 120-ile. Me kasutasime uusimat tehnoloogiat, mida maailm kasutab. Ei midagi paremat. On väga oluline ja mõttekas need investeeringud sellistel rasketel aegadel lõpule viia. 3,5 miljoni tonni toodangu püüdmine oli unistus, kuid see toimub praegu. Selle rajatisega ületame tegelikult 3 miljoni tonni võimsuse. Aasta hiljem oleme tehas, mis on jõudnud 3,5 miljoni tonnini. See on Kardemiri, Karabüki ja meie riigi uhkus. Tänan kõiki oma vendi, kes oma panuse andsid. Võib tervislik lavastus tuua viljakust ja külluslikku kasu ”

Kardemiri direktorite nõukogu alustas vedeliku miinilaengu ja hapniku puhumist konveierile ning kolis seejärel Lubjavabrikusse ja avas uue uue lubjavabriku võimsusega 425 tonni päevas. Kardemiri peadirektor, kes andis siinse investeeringu kohta teavet. Hüseyin Soykan väitis, et lubi on terase tootmisel üks asendamatuid materjale ja et ühte 260 tonni päevas lubjavabrikust on suurendatud 425 tonnini päevas, et täita lubivajadus, mis suureneb paralleelselt suureneva vedela terase tootmisega. Kan Koos selle rajatisega suudame toota metallurgilise lubja, mis on vajalik 3,5 miljoni tonni vedela terase tootmiseks. Meil pole siin teist investeeringut. Ligikaudu 70i sõbrad osalesid suutlikkuse suurendamise püüdlustes ja 10 miljonit TL kulus ära.

Pärast palvet tervitasid rajatise avanud direktorite nõukogu liikmed, peadirektor, tegevjuhtide asetäitjad ja töötajad meie kangelassõdureid Peace Spring operatsioonil.

4, mis jätkub Kardemiri terasetehase piirkonnas. Pidev investeering valamismasinatesse loodetakse kasutusele võtta lähipäevil. Kardemir teatas hiljuti KAP-i uuest kõrgahjuinvesteeringust 1 miljonit tonni ja nende investeeringute eesmärk on jõuda 90 miljoni tonni vedela terase mahuni, suurendades 1 tonni 120 muundurit 3,5 tonnini.

Praegune raudteepakkumiste kalender

E 18

Pakkumise väljakuulutamine: autorendi teenus

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 18

Hanketeade: Infotehnoloogiasüsteemide hooldus- ja remonditeenused

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 18

Pakkumise väljakuulutamine: eraturvateenistus võetakse (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar